Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy tudnám rávenni magam a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám rávenni magam a prostizásra?

Figyelt kérdés

Egyéjszakáshoz nem vagyok elég jól lent eleresztve, nincs hozzá önbizalmam ( volt már ilyen kalandom, de a nő szedett fel).

Párkapcsolatra esélytelen vagyok.

Szexuális tapasztalatom is nagyon kevés, kb. fél évig volt szexuális életem, és már 30 felett vagyok és ez az időszak is évekkel ezelőtt volt.

A prostinál nem lenne annyira gáz, ha felsülök nála, nem zavarná, hogy kicsi a péniszem stb.

Csak valahogy a szituációtól félek.

2024. máj. 4. 13:01
 1/10 anonim ***** válasza:
85%
Igyál két vodkát és vedd a kezedbe a telefont.
2024. máj. 4. 13:06
 2/10 anonim ***** válasza:
51%
Akkor járnál jobban, ha el se kezdenéd.
2024. máj. 4. 13:22
 3/10 anonim ***** válasza:
Szexpartnerkereső oldalakon (a beszamolok.com-ot ajánlom, átlagban igényesebbek a lányok, mint rosszlányokon) olvasgasd mások beszámolóit, esetleg nézz ki egy lányt, aki tetszik és jókat írnak róla! Az majd meghozza a kedvedet.
2024. máj. 4. 13:27
 4/10 A kérdező kommentje:

1) azt nem tehetem, mivel autóval mennék.

2) miért? Jobb így ha eltelnek az éveim és semmi erotika nincs benne? Tudom, hogy nem kapnék egy érzelmes szexet, de legalább valami intimitás lenne az életemben.

2024. máj. 4. 13:27
 5/10 anonim ***** válasza:
Igazából pont intimitás nincs benne, nekik te nem vagy senki.
2024. máj. 4. 13:32
 6/10 A kérdező kommentje:
Illetve vannak dolgok, amiket kipróbálnék, amit mondjuk egy esetleges kapcsolatban vagy egyéjszakásban magamtól nem mernék felhozni, de mivel esélytelen már mindkettő, így igazából csak prostinál tudnám. Nem extrém dolgok, mások valószínűleg rendszeresen csinálják, csak nekem nem jutott semmi belőle (egyszer egy csaj lenyelte, de azt ő akarta úgy)
2024. máj. 4. 13:42
 7/10 A kérdező kommentje:
*szinte semmi
2024. máj. 4. 13:42
 8/10 anonim ***** válasza:
40%
Az intimitás illúziója pont annyira megvan egy jobb prostinál, mint egy párkapcsolatban, csak ebben a világban ezt barátnőfílingnek hívják. Igen, párkapcsolatban is illúzió az intimitás. A nők sosem önzetlenül, érzelmektől vezérelve jönnek össze egy férfival, hanem érdekből. Ez alapján nem különb egy barátnő, mint egy prosti.
2024. máj. 4. 13:45
 9/10 anonim válasza:

Vannak olyan lányok (beszámolókból kiderül), akik nagyon kedvesek, elfogadóak, jófejek, ahol tuti hogy minden jól sikerül és 1 perc után már nincs miért izgulnod.

Emellett valóban olyat is kipróbálhatsz, amit barátnővel nem biztos.

2024. máj. 4. 16:02
 10/10 anonim ***** válasza:
79%
Én is sokáig féltem a dologtól de egyszer kipróbáltam,és nem bàntam meg. Ugyanìgy félénk voltam/vagyok és kevés szexuális tapasztalatom van még igyis a nagy àtlaghoz képest. Nyugodtan ragadj telefont nincs ebben semmi rossz, többen csinàljàk mint gondolnàd.
2024. máj. 4. 18:42

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!