Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Maszturbáltál már más előtt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Maszturbáltál már más előtt úgy, hogy ő csak látta/nézte?

Figyelt kérdés

Szóval nem közös maszturbálás vagy ilyesmi, te csináltad és a másik csak ott volt, látta, esetleg nézte, de se nem szállt be, se ő nem csinálta magának.

Hogy történt? Írd meg azt is légyszi hogy fiú vagy-e vagy lány.

2024. máj. 3. 20:00
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer egy lány, akit leszólítottam a buszon. Igaz sokáig csak beszélgettünk, hazafelé sétálgattunk, mindkettőnknek volt párja. Aztán mikor már nem volt, akkor történt ez... majd egyre több és több.
2024. máj. 3. 22:05
 12/25 Sz.Árpád ***** válasza:
92%
Igen, csináltam már ilyet, az exem nézte, meg egyszer egy haverom.
2024. máj. 3. 23:49
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Igen volt ilyen. En fiu vagyok es lany elott. Tini korban.
2024. máj. 4. 06:25
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Igen. A feleségem előtt. Előfordul hogy csak végig nézi de nem csinál semmit, esetleg simogatja a heréimet közben.
2024. máj. 4. 07:05
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
unokatesóm előtt. Később csin közösen is
2024. máj. 4. 08:00
 16/25 anonim ***** válasza:
74%

Fiú vagyok,imádok maszturbálni!

Kamaszként volt olyan hogy elkezdtem kiverni focipályán és csak nézte valaki,de tóparton is csináltam és szintén csak nézte haver.Aztán liftben kivertem fogadásból,meg olyan is volt amikor együtt tanulás közben hokiztam.

2024. máj. 4. 08:49
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Volt lakótársam előtt aki lány volt . Jóban voltunk mindig húztuk egymást , aztán egy ilyen bolondozás alkalmával jött a szokásos “úgy sem mered “.

Kivertem , ő végig nézte.

2024. máj. 4. 09:22
 18/25 anonim ***** válasza:
88%

Egyszer egy lánnyal barátság extrákkal volt. Találkoztunk egy parkban, ami nem egy nagyon forgalmas hely, nem is nagy területű.

Ott elkezdett szopni a csaj, és mondtam neki, hogy nem fogok elmenni, amire mondta, hogy akkor verjem ki, ő meg had nézze végig. Én 17F voltam ő 16L

2024. máj. 4. 11:33
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Exem kérésére masztiztam előtte, többször is. Mondjuk az első orgazmus után mindig szex lett belőle.

N

2024. máj. 4. 13:08
 20/25 anonim ***** válasza:
94%
Volt ilyen velem is, az is, hogy én láttam, meg hogy engem néztek.
2024. máj. 4. 20:48
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!