Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Le lehet szoktatni egy tinédzs...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Le lehet szoktatni egy tinédzsert a maszturbálásról?

Figyelt kérdés
2024. máj. 3. 11:37
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
94%
Miért kéne?
2024. máj. 3. 11:37
 2/31 A kérdező kommentje:
mert zavar
2024. máj. 3. 11:39
 3/31 anonim ***** válasza:
100%
Megkérdezhetem, kije vagy neki, mert akkor esetleg jobban tudnék válaszolni.
2024. máj. 3. 11:40
 4/31 anonim ***** válasza:
80%

Nem hiszem. Ez ez teljesen normális dolog.

Miért zavar? Kidrő van szó?

2024. máj. 3. 11:41
 5/31 anonim ***** válasza:
80%
Nem gondolnám, ez teljesen normáis. Inkább életre szóló traumákat, gátlásokat, szexuális flusztrációt lehet elérni azzal, ha a maszturbálás tabu.
2024. máj. 3. 11:41
 6/31 anonim ***** válasza:
74%
Nem lehet és kész!
2024. máj. 3. 11:44
 7/31 A kérdező kommentje:
a tesója vagyok, és egy szobában vagyunk, és nem bírom elviselni a tudatot hogy csinálja
2024. máj. 3. 11:44
 8/31 anonim ***** válasza:
Miért te nem csináltad?
2024. máj. 3. 11:50
 9/31 anonim ***** válasza:
96%
Küldd át hozzám, ha elmúlt már 17. 27N
2024. máj. 3. 11:50
 10/31 anonim ***** válasza:
81%
Huh, kérdező, 3 vagyok, köszönöm a választ. Teljesen megértem a dolgot, tini koromban négyen laktunk egy 50 Nm2-es lakásban, és sajnos akkor esélytelen volt, hogy barátnőm legyen, de a vágy megvolt, de sosem csináltam volna úgy, ha valaki velem egy szobában van. Nem ítélkezek, ne úgy vedd, de itt maga az önkielégítés egy másodlagos dolog, de hogy ennyi toleranciája nincs, hogy figyelembe vegye a másik embert, ez nem jó, és esetleg ha más területen is ilyen, akkor később még gondokat okozhat. Beszéltél már vele erről? Én egyszer buktam le 15 éves koromban apám előtt, bejött valamit kérdezni, nem is vett észre semmit, de azt hittem, már becsukta az ajtót, de valamiért visszafordult. Ő akkor annyit mondott, hogy ha lehet akkor csináljam, ha senki de legalább is ő nincs otthon. Nyilván ésszel csináltam, de akkor maradt a fürdőszoba, amikor teleengedtem a kádat vízzel, de azért vigyáztam, hogy ne húzzam az időt és ezzel senki idegeit.
2024. máj. 3. 11:55
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!