Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A perverzebb férfiak hol élik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A perverzebb férfiak hol élik meg/ki vágyaikat?

Figyelt kérdés

Amikről fantáziálnak de pl nem tudják megélni otthon?

Fent vgyk smpixien, és azért olvastam most egy pár érdekes dolgot. Így jött a kérdés.

Mivan ha nem találnak hamar ehhez párt?

2024. ápr. 28. 22:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
24%

smpixien elég konzumer dolgok vannak amire ha valaki rákérdez hogy mondj 5 bdsm fétist benne lesz.

Az én fétisem Magyarországon nem igazán vetett lábat. Ergo sehogy nem éltem ki/meg.

(hipnózis fétis)

2024. ápr. 30. 01:16
 12/19 anonim ***** válasza:

5 éve vagyok fent szexpartner keresőn de eddig nem találtam senkit, pedig nincsenek túl nagy perverzióim

23f

2024. ápr. 30. 23:18
 13/19 anonim ***** válasza:
66%
23:23 Ti így ismeritek egymást? :D Néha úgy érzem a kérdésekből és a válaszokból látva, hogy ez a fórum is max 30 emberből áll! :) Össze kellene hozni egy közösségtalálkozót, engem tutira érdekelne hogy ki kicsoda, és a valóságban is olyan lenne-e mint itt. Lehet lenne meglepődés, de az biztos hogy legalább 5 emberre nagyon kíváncsi lennék!
2024. máj. 1. 14:38
 14/19 anonim ***** válasza:
50%
:) az túlzás, hogy ismerjük egymást, vitatkoztunk 1-2 kérdés alatt, így be tudom azonosítani az illetőt. Főleg hogy mindenhova, ahol lehetséges kiírja ezeket a dolgokat. Igen én is látok visszatérő embereket a topikban, sokszor már a kérdésből gyanítom ki tette fel. Én nem vagyok régi motoros kb csak 2 hónapja függtem rá valamiért az oldalra :D Igen, bennem is megfordult már egy közönségtalálkozó, de lehet nem sokan örülnének neki.
2024. máj. 1. 14:55
 15/19 anonim ***** válasza:
58%

Én 2 éve vagyok itt, de van amikor kimarad pár hónap is. Szerintem vannak itt veszélyes pasik de nők is! :) Engem azok érdekelnének akik már évek óta ugyanazt a nótát fújják, vajon hogy néznek ki, milyenek lennének az életben? Az incelek, akik állandóan arról írnak hogy férfitöbblet van, meg alanyi jogon kellene kiutalni a pasiknak nőt, na szóval engem ők is érdekelnének. Olyan kíváncsi lennék hogy néznek ki, vagy hogy élőben hogyan kommunikálnak.

Vagy az általad leírt 50 éves férfi milyen kaliber, hogy miért éli úgy az életét ahogyan, de ő is hogy néz ki, milyen benyomást keltene. Szerintem itt sokan túloznak, sajnáltatják magukat, de az is lehet, hogy csak kiadják magukat valakinek, nem is igaz amit mondanak. :D

2024. máj. 1. 15:09
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha elég jól bánsz a nővel, élvezi a szexet veled, akkor szinte minden nőt bele lehet vinni az átlagtól eltérő dolgokba is.
2024. jún. 14. 12:29
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Ìrok én is, hogy ne legyen egyhangù a dolog. 20 éve vagyunk hűséges társai egymásnak a feleségemmel. Amit akar a másik, abban benne vagyunk, max ha nem okoz akkora örömöt valami, akkor ritkább az olyan, de mi megdugjuk egymást,bárhol is szexelünk, ha alàzás, ha szexbaba, ha gyengéd masszázsos vibrátoros, orális vagy anális... Tehát bármit megkapunk, de csak egymástól. Nem bírnánk elviselni, ha a másé lenne egyikünk. Gyerek korunk óta ismerjük egymást, gyerekeink is vannak, nem tárgyaljuk ki senki előtt a dolgainkat, szerintem senki sem gondolná mit rejt a szekrényünk. Kikötözős, megerőszakolós, jelmezek sokasága, amit a feleségem varr, mert ez a nő tényleg az igazi és mindenben a legjobb, kinyalja a seggem is, és még okos is de nagyon.

Mindenkinek kívánom a legjobbakat! Találjátok meg!

2024. jún. 14. 12:57
 18/19 anonim ***** válasza:
Ezen az oldalon
2024. jún. 14. 15:15
 19/19 anonim ***** válasza:

10es! Szeretőt?

Párod tudja mire vágysz?

Nem adná meg? Mi a baj? Nem mered elmondani? Vagy olyanra vágysz amit tőle nem kaphatsz meg?

2024. jún. 14. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!