Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nők milyen bizarr fétisekkel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők milyen bizarr fétisekkel találkoztatok itt, privatban olvasva?

Figyelt kérdés

2024. ápr. 26. 18:01
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
78%

Kérdező, te miről beszélsz? #2 vagyok. Nem vagyok k.rva, te szerencsétlen. Azért, mert te mindenbe belemennél, csak hogy hozzád érjen egy nő, nehogx azt hidd, a nők is ilyenek.

Incelszagot érzek a levegőben...

Azt sem értem, hogy a válaszom miértetz lepontozva, mig másoké mrg fel. Itt csak talasztalatokat kellett megosztani nem?

C

2024. ápr. 26. 21:26
 12/12 anonim ***** válasza:
94%

Egyszer kaptam egy üzenetet egy csávótól hogy fizetne azért hogy nézzen amíg meztelenül cigizem, mert erre izgul. A vicc hogy az Egészség kategóriában talált rám, nem is itt.

Itt a legérdekesebb amit kaptam az az volt amikor valaki betalált azzal hogy szívesen lenne a szolgám, és bármit csinálhatnék vele mert élvezné.

2024. ápr. 26. 22:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!