Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért ilyen a farka? Szerintet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen a farka? Szerintetek milyen egy normális pénisz ?

Figyelt kérdés

Nemrég összejöttem egy pasival de még nem volt köztünk csókon kívül semmi. Jelenleg távol vagyunk egymástól és néha szoktunk egymásnak írkálni perverz dolgokat. Küldött már képet is a farkáról és hát nem is tudom... olyan fura a formája. Nem is láttam még ilyet eddig esküszöm. Mint valami édes burgonya vagy nem tudom😂😂 mitől lehet ilyen? Lehet hogy eltort régebben vagy mi ?😂😂 ne nyírjatok ki de komolyan nem tudok mire gondolni 😂😂😂 Vagy ez nem is ritka annyira csak én nem láttam eddig ilyet ? Lányok, tapasztaltatok már hasonlót??

Nem azt mondom hogy engem ez zavar csak kíváncsi vagyok hogy miért lehet ez.

25/N

2024. ápr. 25. 18:27
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
93%
Nem, ilyennel sosem találkoztam
2024. ápr. 25. 18:48
 12/23 A kérdező kommentje:
Láttam több képen is de amúgy ha teljesen feláll akkor nem annyira adja ezt a formát amit le is írtam. Alapból eléggé vastag de ott a közepénél mégvastagabb
2024. ápr. 25. 18:54
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Ami azt illeti, eléggé csúnya pénisze lehet a srácnak.

Azért nem mindegy, hogy mégis milyen kinèzetű a pisilője, ahogy a nőknél sem mindegy a mell vagy a punci kinèzete.

Majd szexnèl kiderül, hogy összeilletek-e vagy sem?

2024. ápr. 25. 19:05
 14/23 anonim ***** válasza:
88%
Most nem hiszem, hogy ezen múlna az ismerkedés. A szex meg lehet hogy pont jó lesz vele ez miatt. Neki ilyen aztán ennyi.
2024. ápr. 25. 19:16
 15/23 anonim ***** válasza:
87%
Valamennyire kb. mindenkinek ilyen, kérdés mennyire és mennyire normális.
2024. ápr. 25. 19:17
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Vazelines lesz - pont ennyi lesz a fószer iq-ja is majd élőben, sok sikert 😂
2024. ápr. 25. 21:47
 17/23 A kérdező kommentje:
Aaaaa nem nézném ki belőle egyébként hogy valamivel feltoltette volna...mert amúgy teljesen értelmes, normális nem csinálna ilyeneket szerintem.
2024. ápr. 25. 23:28
 18/23 anonim ***** válasza:
Tuti feltöltött farok.
2024. ápr. 26. 02:12
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Rengeteg féle formája lehet egy faroknak, nem is feltétlenül egyenes mind, ez csak genetika. Ugyan úgy ahogy a puncik ak is rengeteg féle formája és alakja van, valószínűleg teljesen normális. Nincs különösebb oka hogy mért van ilyen alakja. Ez nem valami amit lehet kontrollálni vagy változtatni. Szerintem ez még “normális”. Akkor lennél bajban ha extrém görbe lenne merev állapotban, mert akkor ki kéne figurázni a legoptimálisabb pózokat attól függően merre görbül pl. Ha jól érzed magad a sráccal és be jöttök egymásnak, nem lesz semmi probléma. Kicsit fura az alakja, de ennyi, ez még teljesen normális.
2024. ápr. 26. 08:44
 20/23 GFman ***** válasza:

Nem tudhatod mi játszódik a másik fejében, ha normálisnak tűnik akkor sem!

Normál esetben is van különbség vastagságban a pénisz közepén és a tövénél, de normális formában.Akinek kevesebb tapasztalata van, az is látja szerintem, ha valami nem oké, nem természetes.A vazelinnel(ha feltöltötte vele)az a probléma, hogy olajszármazék és nem oldódik vízben, vagyis az emberi szövetekben sem!Általában több pontban szurkálják a farkukba, egymás mellé.Ettől alakul ki, hogy egy adott területen vastagabb lesz.Mivel az olaj nem szívódik fel így gyakorlatilag a szúrásoknál megreked, összegyűlik.Egy idő után csak egy torz testrész lesz belőle, ráadásul műtéttel sem lehet eltávolítani a szövetekből, maradandó nyoma lesz.Végső esetben le kell vágni a péniszt, de az már a tényleg nagyon túltolt esetekben fordul elő.

2024. ápr. 26. 11:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!