Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Honnan tudhatom, hogy elég...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudhatom, hogy elég vagyok méret ügyileg egy nőnek?

Figyelt kérdés

Ez gondolom függ az adott nőtől is. Aki tapasztalatlan, vagy nem volt akkora mérettel mint amekkora nekem van, akkor 1 alkalom után nem biztos, hogy fogja tudni. Egy tapasztaltabb már valószínüleg igen. De hallani, ovlasni olyanokat is, ahol évek után történtek megcsalások/harmadik nagyobb farkú srác bevétele. Én semmi ilyesmit nem akarok. Vagy elég vagyok én, vagy ne legyen köztünk semmi.

Szerintetek honnan tudhatom biztosra, hogy elég vagyok-e? Ha 2-3 alkalom után sem dob, akkor nagy eséllyel jó vagyok? De akkor hogy lehetne elkerülni a fent említett dolgot? Nem hinném, hogy a kapcsolat elején szemembe fogja mondani a csaj, hogy nem igazán vagyok elég.

2024. ápr. 25. 12:14
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
77%
Kérdező, ha nem mikro a méreted, akkor nem az fog dönteni, de egy megrögzött mérickélősnek tűnsz, szóval a fejedben futó dolgokon úgyse tudsz változtatni, fogd a méretre...
2024. ápr. 25. 14:28
 12/25 anonim ***** válasza:

#10 Az átlag kb 15 centi 12 kerülettel. Ha ez egy nőnek kevés, akkor tág.

20 centi nagyon kevés pasinak van valójában. Persze itt a gyakorin nem ritka.

2024. ápr. 25. 14:59
 13/25 anonim ***** válasza:
7: Egy komoly kapcsolatban teljesen lényegtelen a péniszméret. Aki ezzel foglalkozik, az olyan debil, éretlen ember, hogy amugy sem lehetne vele értelmes kapcsolatot kialakitani. Szóval ne sajnáld ha valaki ez miatt szakít.
2024. ápr. 25. 16:40
 14/25 anonim ***** válasza:
#13 Hu te nagyon álomvilágban élsz. Hát hogyne számítana a méret. Lehet a másik bármilyen jó ember, kedves stb, ha nem érzek belőle semmit. Ez a felfogás nagyon kisfiús.
2024. ápr. 25. 17:02
 15/25 anonim ***** válasza:
Ha átlagos méretű vagy, a nők 90 százalékának megfelelsz. 28/N
2024. ápr. 25. 17:07
 16/25 anonim ***** válasza:
Hát ja.
2024. ápr. 25. 17:13
 17/25 anonim ***** válasza:

#15 És szerinted mi az átlagos?

Egyszer feltettem egy hasonló válaszra ezt a kérdést redditen és azt a választ kaptam ahhöglytől, hogy 16-18 centi között van az átlag.

2024. ápr. 25. 17:19
 18/25 anonim ***** válasza:
15 vagyok: 13 és 16 között. Sok lány nincs tisztában az igazi méretekkel, mert akinek 13 centi a farka, az is 16-nak mondja. Azért hiszi sok lány, hogy egy 16-17 centis pénisz 20-nak mondanak.
2024. ápr. 25. 17:23
 19/25 anonim ***** válasza:
#12 amúgy tudsz olvasni? Azt írtam, hogy a 15 kicsi? Fuss neki mégegyszer…
2024. ápr. 25. 17:39
 20/25 anonim ***** válasza:

1. 14 centit írtál, ami azért elég közel van.

2. Te 20 centit is írtál, hogy az a tág, akinek az kevés

3. Én leírtam a saját véleményem, aminek van alapja, mégpedig, hogy az átlag maximum 15 centi. Ennél valószínüleg nem nagyobb, inkább kisebb. De legyen ennyi. Ha az átlag kevés, akkor véleményem szerint az adott nőt tágnak lehet mondani. Amivel amúgy az égvilágon semmi baj nincs. Hiszen sok nő van akinek nem elég, ahogy sok pasi van akinek nagyobb, mint 15 centi.

2024. ápr. 25. 18:05
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!