Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Vannak itt transz lányok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt transz lányok, akik szintén így érzik magukat?

Figyelt kérdés

Transz lány vagyok és 21 éves. 17 hónapja szedek ösztrogén és androgén blokkolókat.

Ami az beavatkozásokat illeti, szeretném végigcsinálni az egészet: FFS-t, BFS-t, mellnagyobbítást és SRS-t is szeretnék, de vannak aggályaim az SRS-szel kapcsolatban.

Sokan azt mondják, hogy nem hasonlítható egy igazi hüvelyhez, ami tényleg elriaszt az SRS-től, mivel őszintén félek, hogy ez még inkább diszfóriássá tenne, és mivel már most is vannak öngyilkossági hajlamaim , ezért megölném magam. Soha nem lesz képes magától nedvesedni és a csikló soha nem lesz olyan, mint egy biológiai nőé. Emellett nem lesz képes önmagát ''tisztítani'', és állandóan tágítanom kellene, ami szintén diszfóriát okozna, mivel a biológiai nőknek nem kell ezt megtenniük.

És ott van még az a tény, hogy soha nem lesz méhem, ami szintén szívás.

Úgy érzem, hogy soha nem leszek nő sem a cisz emberek szemében, sem a saját szememben.

2024. ápr. 23. 16:45
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Privátban megirhatod
2024. ápr. 23. 17:50
 12/33 anonim ***** válasza:
Ilyen hajlamokkal hogy kaptál orvosi engedélyeket a tabikra?
2024. ápr. 23. 18:13
 13/33 A kérdező kommentje:
Épp azért kaptam, mert már a diszfóriám az egekben volt.
2024. ápr. 23. 18:15
 14/33 anonim ***** válasza:
Nem tudom mik azok amiket írtál, csak azt tudom, hogy engem bi férfiként az rohadtul be tud indítani, ha valakinek cuki női teste van természetes (nem szilikon) cicikkel, és farka van amit szopni lehet (nem baj, ha nem nagy). Ha át lenne műtve, az taszítana.
2024. ápr. 23. 18:22
 15/33 A kérdező kommentje:
Értem 14.
2024. ápr. 23. 18:23
 16/33 anonim ***** válasza:

4

Szerintem tartsd meg. Ha nem is akarnál

magadnak faszt, mégis csak plusz erogén zóna, amit lehet izgatni, és kéjt okoz neked, a műtött punci meg nem töltené be ezt a funkciót. És ott a segged, azt tudja élvezni a partnered – meg te is.

2024. ápr. 23. 21:06
 17/33 anonim ***** válasza:
Egyébként működik a nemi szerved? Merevedik? El tudsz élvezni vele?
2024. ápr. 23. 21:43
 18/33 A kérdező kommentje:
Értem. Köszi 16
2024. ápr. 23. 22:05
 19/33 anonim ***** válasza:
A #17-esre nem válaszolsz?
2024. ápr. 24. 07:09
 20/33 A kérdező kommentje:
17. A hormonok azt teszik a férfi nemiszervvel, hogy működőképtelen lesz.
2024. ápr. 24. 08:06
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!