Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kit kotottek ki feljel lefele?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kit kotottek ki feljel lefele? Es csinaltak vele durva dolgokat?

Figyelt kérdés
Veres, dugas, orgazmus. Hasonlo eset is johet.

2024. ápr. 23. 07:08
1 2
 11/14 Senior Séf ***** válasza:
100%
Főleg!
2024. ápr. 25. 19:12
 12/14 stretchrack ***** válasza:
100%
#9: igen a strappado a leginkább megterhelő a karoknak, vállaknak. Teljes felfüggesztést így nagyon kevesen bírják, remek kondiban kell hozzá lenni. Simán csuklónál fogva felhúzva 10-20 perc gond nélkül mehet, fejjel lefelé lábaknál fogva hosszabb idő is akár
2024. ápr. 25. 22:44
 13/14 wrestler56 ***** válasza:
100%

Ad9: Lányoknak inkább érjen le a teljes talpuk. Úgy is elég kellemetlen tud lenni. Kizárólag határaikat feszegető "izmos srácoknak" ajánlható a fokozatosan elérhető függő helyzet, fokozott körültekintéssel, odafigyeléssel. Csak a hogtie-ben már bizonyított, általad abszolút megbízhatónak tekintett dommal.

[link]

Az inkvizívió kínzásként tovább fokozta, a lábakra még súlyt is akasztottak. Ezt végképp ne próbálja ki senki, a vállak kifordulhatnak, a sérülés szinte biztos. Bocs, hogy a fokozott sérülésveszély miatt szokatlanul sokat írtam.

2024. ápr. 26. 07:39
 14/14 anonim ***** válasza:
Én voltam így, pucéran, de csak csikizést kaptam.
2024. máj. 14. 14:19
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!