Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lmbtq pártiak! Ti elfogadjátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lmbtq pártiak! Ti elfogadjátok az összes nemet?

Figyelt kérdés
Jelenlegi az lmbtq kb 150 nemet ismer el, ezek mindegyikét elismeritek ti is?
2024. ápr. 22. 14:16
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
96%
Ha felsorolod az összeset válaszolok szívesen.
2024. ápr. 22. 14:20
 2/17 A kérdező kommentje:

Fel ugyan nem sorolom neked de küldök egy listát ahol megnézheted őket

Itt igaz csak 107 van felsorolva de gondolom nincs egyetértés vagy elavult a lista

[link]

2024. ápr. 22. 14:26
 3/17 anonim ***** válasza:
75%

Nem foglalkozok velük se a megmozdulásaikkal.

Senkit nem csesztetek a hovatartozása miatt még ha véresszájú Fideszes is.

Így én is ezt várnám el tőlük, de ahogy érzem egyre nagyobb a külömbség a felek közt nagy gyülölet ellenem nem köszönnek utánam köpnek stb.

Leszarom kinek mi a neme

1 tusolot, wct csinálnék minden nemnek.

2024. ápr. 22. 14:30
 4/17 A kérdező kommentje:

Bocsánat a másik csak egy rövidített lista úgy látom itt a hosszabb verzió de van több féle is

[link]

Értem akkor te külön wc-t csinálnál minden nemnek viszont 100 valahány wc nem lehet minden épületben, főleg hogy a szám egyfolytában emelkedik

2024. ápr. 22. 14:32
 5/17 anonim ***** válasza:
Ezt a 107-et mind elfogadom, de hogy a többiről is nyilatkozni tudjak szükségem van a legutolsó friss listára
2024. ápr. 22. 14:33
 6/17 A kérdező kommentje:

Na akkor te tényleg nagyon elfogadó lehetsz

Ezt a 107-et ismerted is nem? Gondolom hogy mindet ismered máskülönben nem tudnád elfogadni ha azt se tudnád miről van szó nem?

A bbc-t kéne kérdezni a többiről mert nem tudom melyik lista a legfrissebb de gondolom teint lmbtq aktivista biztos jobban ismered őket

[link]

2024. ápr. 22. 14:43
 7/17 anonim ***** válasza:
Én jól megvagyok mellettük, nem zavar a létezésük és elitélem azokat, akik elítélik őket. Akkor én most "LMBTQ párti" vagyok? Nem tudom, hogy ők hogyan azonosítják magukat és őszintén szólva nem is érdekel. Ha nekik az a jó, hogy 150 felé sorolják magukat, felőlem tegyék, abszolút hidegen hagy. Ha valaki kitalálja hogy ő a 151-ik, akkor felőlem legyen az. Mi közöm hozzá? Mi köze hozzá bárki másak? És ha nem ismerném el, az min változtatna? Nem értem az egész kérdés lényegét...
2024. ápr. 22. 15:14
 8/17 anonim ***** válasza:
93%

Ezek közt rengeteg ami ugyanaz.

Nem olvastam ugyan el, de biztos nem fogadok el 150 nemet.

2024. ápr. 22. 15:19
 9/17 anonim ***** válasza:
77%
2 nem van.
2024. ápr. 22. 15:20
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Csak gyors belenéztem a listába...

Transsexual woman // Transsexual female //Transgender woman // Transgender female // Trans woman // Trans female // Male to female // MTF

Mint transznemű nő kicsit úgy érzem hogy felcsapták a szinonima szótárat és azt mondták "Ez nekem nem jó én az akarok lenni ami ugyanazt jelenti csak másképp hangzik" ... és szerintem ez bikakaki. Nem mondanám magam "LMBTQ ártinak" de mint transznemű benne vagyok az lmbtq részlegben és nem...nem fogadom el az "összes nemet". Számomra van a nő (+transz nő) a férfi (+transz férfi) és a nembináris/androgűn.

2024. ápr. 22. 15:23
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!