Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Pisiltél már olyan helyen,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pisiltél már olyan helyen, vagy szituációban, amit utólag nagyon szégyelsz?

Figyelt kérdés
Mi volt ez a helyzet?

2024. ápr. 19. 12:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
81%
Én egyszer behugyoztam pár sör után amikor hazaérve beléptem az ajtón. Egyszerűen megindult. Soha többé nem tartottam vissza, hogy hazáig kibírom.
2024. ápr. 20. 12:27
 12/15 anonim ***** válasza:
30%
11# Bepisilni jó érzés 🤷‍♂️
2024. ápr. 20. 13:15
 13/15 anonim ***** válasza:
62%
Nekem nem volt az
2024. ápr. 20. 13:16
 14/15 anonim ***** válasza:
Tanítás után a suli épületében a folyosón lévő kukába.
2024. máj. 5. 10:53
 15/15 anonim ***** válasza:

Szexualitás a téma, de az én esetem nem ezzel kapcsolatos. Azért leírom.

Fürdőszobafelújítás volt a lakásban ahol laktam. A régi burkolatokat, berendeszést már elbontották, utána jöttek a vizesek, csöveket szerelni. Utána burkotak. Annak is száradnia kellett, csak utána szerelték be az új wc-csészét. A lényeg, hogy jó pár nap volt, amíg nem volt a lakásban hazsnálható wc. Én egyetemista voltam. Napközben elintéztem az egyetemen. Este lavórban mosakodtam, ahogy tudtam. Azon kívül meg volt egy bevsárlóközpont kb 10 perc sétára, ingyenes mosdóval. Szükségből oda jártam át, éjszaka is elég sokáig nyitva volt. Úgyis el kellett menni vásárolni. Csakhogy visszafelé elfelejettem, hogy ha már úgyis ott vagyok kifacsarjam magam, mint a szivacsot. Borongős, szürke, hűvös idő volt, nem sokan voltak a parkban. Úgy gondoltam, ha már ott vagyok, elintézem ott helyben. Bár nem szoktam ilyet csinálni. Utoljára talán 6 éves koromben pisiltem közterületen. Körülnéztem, nem láttam senkit, behúzódtam egy bokorba. Nadrág, bugyi, le, amilyen gyorsan csak tudtam elintéztem. Aztán kifelé jövet láttam egy idősebb nénit a távolban bandukolni. Kicsit megijedtem, hogy esetleg meglátott, de nagyon messze volt. Abban bíztam, hogy úgysem láthatta, hogy mit csináltam. Pont velem szembe jött, de nem akartam emiatt visszafordulni, vagy látványosan kitérőt tenni, az még cikibb lett volna. Így hát én is elindultam felé.

Találkoztunk, hát bizony kiszúrta, hogy mit csináltam és elég durván be is szólt. Én nem szóltam semmit, annyira cikinek éreztem. Amennyire csak tudtam elsiettem mellette. Nagyon durva volt. Fiatal lányként képzelem, hogy milyen dolgokat képzelt rólam. De úgy meg voltam szeppenve, hogy nem kezdtem el magyarázkodni, hogy épp nem működik otthon a wc és nem perverz vagyok, csak SOS kellett. Hát akkor nagyon szégyelltem a dolgot. Nagyjából ennyi a tröténet.

2024. aug. 13. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!