Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, mennyire számít...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mennyire számít nálatok a méret?

Figyelt kérdés
Egy tini srác vagyok, és azon gondolkodtam az elmúlt napokban, hogy mennyire számít a méret nálatok. Mekkora az a méret, ami tökéletes, és pont megfelel nektek? Már láttam több srácét lankadva, és kb mindenki, akit ismerek az “hús” farkú, és ez kicsit rossz érzés így “vér” farkúként.

2024. ápr. 18. 17:36
 1/6 anonim ***** válasza:
59%

Mert akkor olyat veszel elő amilyen kell a csajoknak??

Te vér farkas vagy.

2024. ápr. 18. 17:43
 2/6 anonim ***** válasza:
52%
Direkt külön írtam te !!! 🙈😂
2024. ápr. 18. 18:25
 3/6 anonim ***** válasza:
54%
Jól kezdted a mondatot: tini srác vagy. Barátom hidd el, hogy NEM méret alapján fognak a nők választani, főleg, hogy azt nem is fogja tudni már csak akkor amikor ott vagytok az ágyban. Addigra meg már kialakult olyan szinten a szimpátia, bizalom, vágy hogy kb. 12 centi felett ha jól használod, már bőven jó leszel az adott csajnál.
2024. ápr. 18. 18:35
 4/6 anonim ***** válasza:
92%
Amit bátran kijelenthetek szerintem nagyjából mindannyiunk nevében, hogy a lankadt méret a legkevésbé sem számít. Ha mereven megfelelő méretű, akkor teljesen felesleges aggódnod miatta.
2024. ápr. 18. 18:47
 5/6 anonim ***** válasza:
85%
Számít a méret. Túl nagy ne legyen.
2024. ápr. 18. 19:11
 6/6 anonim ***** válasza:
78%
Mi bajod van a vér pénisszel? Nekem is az van. Semmi gond ezzel. Kemény mint a beton 😃 valamelyik csaj ezt szereti valamelyik a húst. Több menetet is bírok lankadás nélkül,de ez már más kérdés 😃 jó lesz az nyugi
2024. ápr. 18. 19:18

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!