Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egy helyen dolgozok egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy helyen dolgozok egy férfivel, aki orvos. Én alacsonyabb beosztásban vagyok. Úgy alakult az életem, hogy nem csak munkatárs, de orvos-beteg kapcsolat is lett köztünk. Szerelmes lettem belé. Elmondtam, de visszautasított. Vonzódhat hozzám talán?

Figyelt kérdés

Nagyon kívánom.. vágyok rá! Nekem is van párom. Ö is házas. Még annyi, hogy jóval idősebb nálam. Elmondtam neki, de elutasított. Azóta hiába írok neki és próbálom megtudakolni a visszautasítás okát, semmire nem reagál. Mikor visszautasított azt írta, lehetne hívatkozni, hogy miért nem, de további fantáziára(erotikus) adna okot. Lehet, hogy fél az érzelmektől? Vagy a társadalmi különbségek, a korkülönbség zavarja?

30/N

2024. ápr. 18. 10:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem akar tőled semmit, ez van. Keress mást, akire ráfügghetsz.
2024. ápr. 18. 11:49
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
Biztos homokos, azt azért nem akar veled kefélni...
2024. ápr. 18. 11:54
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

12# Vagy csak nem jön be a kérdező neki mint nő, vagy mivel tudja hogy szerelmes belé, nem kockáztat vele. Akik félre dugnak azok se olyannal szoktak, akik bele vannak esve a másikba, hogy majd ne lehessen leállítani a későbbiekben.

Bár a lényeg továbbra is az, hogy a doki nem akar a kérdezőtöl semmit. Megindokolni sem kell.

2024. ápr. 18. 11:58
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd békén, szánalmas ez a nyálcsorgatás és vergődés.
2024. ápr. 18. 11:59
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Bármilyen furcsa is de szereti a feleségét vagy nem tetszel neki.

De akár lehet impotens is.

2024. ápr. 18. 15:59
 16/16 anonim ***** válasza:
Engedd el. Ha nem tudod, akkor válts munkahelyet.
2024. ápr. 18. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!