Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, hogyan húzzátok az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, hogyan húzzátok az időt maszturbálás közben?

Figyelt kérdés
Hogy bírjátok ki, hogy ne juttassátok magatokat a csúcsra, amikor már nagyon kevés kell hozzá? Már többször próbáltam, de eddig még sose tudtam ellenállni.. Pedig szívesen kényeztetném magam akár 15-20 percig is.

2024. ápr. 17. 14:31
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Technika változtatással.
2024. ápr. 17. 14:35
 2/10 anonim ***** válasza:
95%

Előtte leállok

Máshogy hogyan ?

2024. ápr. 17. 14:39
 3/10 anonim ***** válasza:
91%

Akár 15-20 percig is? Nekem ha annyi idom van csak, akkor sokszor neki sem allok, maximum ha nagyon muszaj és tűzoltás van...😅

Nekem kell legalabb egy negyed ora hogy ugy rendesen kieleguljek tole. Viszont imadom elhuzni, akar orakig is, ha van ra idom es nem zavar meg senki...😊 Viszont nincs konkrét bevalt módszerem, egyszeruen csak nem engedem hogy elmenjek.😅😂

18/L

2024. ápr. 17. 14:43
 4/10 anonim ***** válasza:
62%

3-as,hogyan,s miként csinálod?

Mármint hogyan tudod elhúzni,vagy nem engedni,hogy pont akkor elélvezzél?

Ha mást nem,privátba érdekelne,ha rám írsz...

2024. ápr. 17. 16:15
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Abba hagyom kicsit.
2024. ápr. 17. 16:18
 6/10 anonim ***** válasza:
95%
Én is inkább este az agyban csinálom, mikor a körülmények adottak. Ismerem annyira a testem, hogy tudom mi miután következik. Mikor érzem a kezdődő “hullámokat” picit abbahagyom, vagy míg múlik kicsit az érzés, a cicim markilaszom, aztán újra. Izgi játék, majd mikor megérdemlem ;). végigviszem
2024. ápr. 17. 17:20
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
6-os,ez tetszik,izgi...
2024. ápr. 17. 22:45
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha van időm én is változtatom a technikát, lassítok, más területeket simizek. Aztán eljön az a pont, amikor már nem tudom visszatartani, de ez lehet akár 1,5 óra is.
2024. ápr. 18. 11:58
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan fiu vagyok de a lenyege ugyanaz. Ha pl nyaron meztelen vagyok itthon vagy ugy alszom alapbol es felall gyakran, csak huzogatom kicsit de nem fejezem be, kesobb sokkal jobb erzes mint elkapkodni
2024. máj. 5. 06:18
 10/10 anonim válasza:
3 válaszoló lánytól szeretnék kérni instát!
2024. máj. 7. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!