Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért sértődnek meg itt az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért sértődnek meg itt az emberek, ha leírom, hogy szerintem mekkora az átlag?

Figyelt kérdés
Tapasztalatom szerint legalább 16 centi az átlag. Ha leírom egy kérdés alá, akkor egyből jön a lepontozás, beszólás stb. Pedig általában hozzáteszem, hogy ez az én (és 1-2 barátnőm) tapasztalatom. Simán lehet, hogy másnak más.
2024. ápr. 17. 11:23
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:

Ennyi faxság lol.

Nem nő az átlag pénisz méret.

Mégis mitől indulna csak úgy be? 15 cm az átlag ebben benne van minden, a 25 és a 12 is.

Sőt szerintem sokkal rosszabb helyzetben van a mostani populáció a sok vízbeengedett hormonok miatt mint régen.

A magasság meg aztán végképp nincs összefüggésben a pénisz mérettel.

Van egy haverom 2m magas és sír a szája, hogy alig karcolja a 14,5 cm-t a hímtagja.

2024. ápr. 17. 17:54
 22/38 anonim ***** válasza:

#21 Tényleg ennyire okosak vagytok, vagy direkt szivattok?

Akkor mitol none az atlag magassag? Vagy a talmpéret? Pont a penisz ne none, amikor mar tanulmany is van ra? Pont hogy a hormonok miatt van. Hamarabb kezdodik a pupertas kor, így tovabb tart. Ez a masik magyarazat.

Attol meg nem minden magas embernek van nagy fasza. De ahogy no az atlag ugy not a penisz atalg is.

Es itt megjegyeznem, hogy talaltak minimalis osszefuggest a penisz meret es agassag kozott mar.

2024. ápr. 17. 18:03
 23/38 anonim ***** válasza:
Senki sem fog semmi olyat linkelni neked, amit 1 percig sem tart megnézni.
2024. ápr. 17. 18:12
 24/38 anonim ***** válasza:

#23 Persze hogy nem. Miert nincs ilyen. :D

Megbuktatok boomerek.

2024. ápr. 17. 18:38
 25/38 anonim ***** válasza:

"Ezenkívül a kutatás rámutatott arra, hogy nincs összefüggés a pénisz mérete és más testméretek között. Ez azt jelenti, hogy egy személy magassága vagy testsúlya nem befolyásolja alapvetően a pénisz méretét."

[link]

Ez 2023-as btw, szóval ennyit rólad.🤣🤣🤣🤣🤣

2024. ápr. 17. 19:29
 26/38 anonim ***** válasza:

Testsúlya nem?

Dehogynem.

Az alhasra "szeméremdombra" is rakódik zsír.

Simán el tud venni 1-2centit a hosszából.

2024. ápr. 17. 22:24
 27/38 anonim ***** válasza:
70%
Olvasva a hozzászólásokat, elég sok frusztrált kisfarkú van itt. Elég egyértelmű, hogy nő a pénisz átlag. Ehhez nem kell tudósnak lenni.
2024. ápr. 18. 09:13
 28/38 anonim ***** válasza:
#27: Igen, tudjuk hogy neked kicsi van és az osztálytársaidnak nagyobb Pistike és ezt azzal magyarázod, hogy "nőtt" 🤣🤣🤣 WTF? az átlag péniszméret. Mindenki egyetért veled!✌️
2024. ápr. 18. 09:49
 29/38 anonim ***** válasza:

Prosti vagyok higyjetekek nekem.

16 körül van az átlag.

10-ből jó ha találkozok 1-2 13-14centissel.

(Nem kérek privátot)

2024. ápr. 18. 15:44
 30/38 anonim ***** válasza:
34%
#29 Minden gondolkodni tudó ember tudja. Csak a gyakoris egysejtűek nem akarják elfogadni.
2024. ápr. 18. 18:15
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!