Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hány évesen és miből jöttél...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány évesen és miből jöttél rá, hogy vannak nem hétköznapi, vagy akár társadalmilag nem elfogadott szexuális vágyaid? Hogyan érintett ez téged és tettél e valamit ez ellen?

Figyelt kérdés

2024. ápr. 16. 09:00
1 2
 11/13 kisördög1 ***** válasza:

13-14 évesen és azóta folyamatosan élnek bennem olyan vágyak amik kiesnek a "hagyományos" kategóriából. Az évek alatt a lista bővült is.

Nem tettem ellenük semmit a helyükön kezelem és ha akad partner akkor megélem őket.

jan. 24. 08:23
 12/13 anonim ***** válasza:
Kb 12 voltam amikor kialakult. Nem zavart, tudtam/tudom kezelni ezeket a vágyakat.
jan. 24. 11:56
 13/13 anonim ***** válasza:
10-11 évesen vettem észre, aztán egyre bővült a lista, de nem okozott problémát, tudtam, tudom kezelni, így nem is tettem ellene. Ha volt lehetőségem, megéltem.
jan. 24. 13:14
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!