Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk, férfiak! Ismerkedéskor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak! Ismerkedéskor ha kiderülne, hogy elsőre hazudott nektek a lány/nő arról, hogy tapasztalt, akkor mennyire érinte negatívan ez titeket?

Figyelt kérdés

Van egy srác akivel komolyan el kezdtem ismerkedni. Nagyon aranyos, és úgy érzem, hogy vele komoly kapcsolatba tudnék kezdeni a korábbi rossz tapasztalataim után. Azonban az első randin annyira hirtelen jöttek elő a tapasztalatok, hogy nem mertem elmondani hogy szűz vagyok, és félek hogy a következő randik során ez rosszul jönne elő, mert korábban azt sugalltam neki, hogy volt hosszabb párkapcsolatom.

27N

2024. ápr. 13. 21:34
A kérdező szavazást indított:
Nagyon rosszul érintene, nem ismerkednék tovább vele.
Rosszul érintene, de randiznék vele tovább.
Semlegesen érintene, de meg tudnám érteni.
Pozitívan érintene, tetszene hogy tapasztalatlan a lány.
9 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
59%
A taspasztalatlanság nem érintene rosszul, a hazugság viszont igen. Én utálom ha nekem hazudnak, nem is viselem el igazából a kamuzós embereket...
2024. ápr. 13. 21:39
 2/9 anonim ***** válasza:
72%
Honnan derülne ki, hogy szűz vagy ha te nem mondod el? Sehonnan...
2024. ápr. 13. 21:41
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Az #1-esnél a pont, nem az a bibi, hogy szűz vagy, hanem már az elején becsaptad a másikat! Mi értelme hazudni??? Úgyis kiderül, akkor már jobb teljesen nyílt lapokkal játszani - ha valakinek ezért nem kellenél akkor annak amúgy sem, ha meg így is elfogad akkor bingó!
2024. ápr. 13. 21:56
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Ahogy az 1 es irja ugyan ez.
2024. ápr. 13. 21:58
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem zavarna. Szívesen lennék a tanító bácsija!
2024. ápr. 13. 22:12
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem rosszindulatból, hanem "félelemből hazudott, ami stresszhelyzetben érthető! Ehhez fel kell nőni, emberként, férfiként egyaránt! Az meg hogy szűz, még izgalmas is főleg egy ennyi idős lánynál.
2024. ápr. 13. 22:39
 7/9 anonim ***** válasza:
73%

Tudom, idősebb korosztály vagyok, de elég egzotikus nekem, ahogy a fiatalabbak ismerkednek. Lennék legy a falon az ilyen randiknál.

"Szia, Gizi vagyok, 27 éves, szűz.

"Szia, én meg Béla vagyok, a farkam 18 cm hosszú, remélem, majd jónak találod."

Első randin nehogy már az eddigi összes kapcsolatodról be kelljen számolni. Az, h szüz vagy, az elsö dugásnál mondd el. Nem kell ezt túlparázni.

44F

2024. ápr. 14. 00:28
 8/9 anonim ***** válasza:

Először is szerintem nem gond.

Egyébként ha nem szeretnél szuz lenni, én tudnék segíteni

2024. ápr. 14. 00:56
 9/9 anonim ***** válasza:
Innen már nem akarnám tudni, hogy szűz vagy. Nem biztos, hogy észrevehető. Se vámpírjelenet, se hasonló nem lesz úgysem. Szóval, szerintem no para.
2024. ápr. 14. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!