Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, nők hány évesen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők hány évesen csináltatok prosztata masszázst először? Hogy vettek rá? Azóta is csinálod?

Figyelt kérdés

2024. ápr. 12. 11:24
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
19, nem kellett rávenni, igen
2024. ápr. 12. 11:26
 2/9 anonim ***** válasza:
66%
1 es ügyes lehetsz.
2024. ápr. 12. 11:45
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Huszonnégy évesen, miután az akkori és jelenlegi párom megkérdezte, hogy nyitott lennék-e erre. Mondtam, hogy persze, csináltuk, és azóta is ritkán, de előfordul (lévén, hogy a párom ritkán igényli, akkor viszont nagyon élvezi).
2024. ápr. 12. 12:01
 4/9 anonim ***** válasza:
85%

A nők többsége elzárkózik tőle.

Ritka az ilyen nő .... sajnos.

2024. ápr. 12. 12:32
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
24 évesen egy ex kért meg rá, azóta a mostani párom ritkán igényli
2024. ápr. 12. 13:20
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

19 évesen, akkor egy idősebb urológus szakorvosjelölt pasim volt. Ő profin tudta másoknak csinálni, mivel ez volt a szakmája és megtanított rá. Azóta csinálom szívesen bármelyik férfinek akivel szexuális viszonyba keveredek, a többség kipróbálta, páran mereven elutasították. A pár emberből aki kipróbálta, és tartósabb kapcsolat alakult ki köztünk, rendszeresen igényelték később, hogy kényeztessem a prosztatájukat.

Én úgy hívom, hogy megfejem őket.

38N

szept. 3. 18:16
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szeretnem koprobalni, de meg nem talaltam ra lanyt. Valaki esetleg??
szept. 12. 08:00
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
noverketanonc baratnom otlete volt anno,a tobbi "extraval" egyutt, nem kellett ravenni.
jan. 9. 18:19
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Exem kb. 19 vagy 20 lehetett, mikor kipróbáltuk. Elsőre jól ráérzett én meg olyat élveztem tőle, mint soha azelőtt. Őt is megleptr. Sajnos magától kevés lány alkalmazza ezt, kérésre kicsit többen, de még így is ritkaság az a lány aki hajlandó rá így vagy úgy.
tegnapelőtt 08:06

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!