Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért akarhatja ennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarhatja ennyire ezeket a dolgokat a barátom ?

Figyelt kérdés

Tudjátok van egy kapcsolatom ami már 4 hónapja tart. Ismertem már előtte is de ennyi ideje vagyunk együtt. A kapcsolat elején nagyon kedves/úriember volt. Viszont amióta lefeküdtünk azóta elkezdett mintha erőszakossá válni. Azt tisztázni akarom nekem nagyon bejön a barátom és szeretem, de ez kicsit furán érintett. Például sokszor akarja azt hogy orálisan szexeljek vele, ami nem gond, de mindig közbe a ”prosti” szinonimáit használja rám és mondja mellé hogy:”csináld mintha pénzt kapnál érte” meg ilyenek. Kicsit kezd sok lenni. Továbbá sokszor ha elmegyünk valahova szórakozni/meginni valamit elvárja hogy magas sarkúban meg minimum bőrnadrágban, de inkább rövid szoknyába menjek és bemutat minden pasinak mint valami portékát. Sokszor történt olyan is hogy este amikor el kellett volna jönnie értem, nem ő jött hanem mindig az egyik ismerőse, de mindig másik. Azok a pasik meg végig az út alatt bámultak és méregettek mint valami darab húst...Valamint a legutolsó ötlete az hogy vegyünk be a szexbe egy harmadik felet, mármint egy másik férfit.

Lehet hogy nem tudom kielégiteni szexuálisan ? Mit gondoltok ?

2024. ápr. 11. 12:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Szóval ott ahol te élsz, ő a legjobb választás... gratulálok.
2024. ápr. 11. 14:02
 12/14 anonim válasza:
LoL
2024. ápr. 11. 14:49
 13/14 Oldfire ***** válasza:
A barátod egy egoista fajankó. Rugd ki. Később rosszabb lesz. Talán még meg tudsz tőle szabadulni.
2024. ápr. 12. 09:22
 14/14 anonim ***** válasza:
A szöveg közepe felé járva az futott át az agyamon, hogy a következő az lesz, hogy bedob a közösbe. Aztán jött a hármas szex ötlet. Ne érts félre, nem a hármassal van a bajom, az teljesen rendben van akkor, ha minden fél erre vágyik és erre van igénye. Ugyanígy a szex közbeni "becézgetés". Okés annak, akinek ez belefér. De szerintem ez nem erről szól. Egy csaj vagy neki az ezerből, akivel menőzik a haverok előtt, meg akin kiéli magát. Addig dobbants, amíg ilyen friss a dolog és nem mész mélyebbre érzelmileg. Ne haragudj, ha megbántalak azzal, amit mondok, mert érezhető, hogy te többet remélsz ettől a kapcsolattól, de ezerszer jobb férfiak léteznek.
2024. ápr. 12. 11:36
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!