Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért viszolyognak lányok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viszolyognak lányok annyira a sperma nyeléstől?

Figyelt kérdés
Én férfi vagyok, már páran beleélveztek a számba, de eddig nem volt rossz egyik sem. Semleges íze van, az állagával sincs baj. Akkor miért olyan nehéz a lányoknak lenyelni?

2024. ápr. 7. 09:18
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
97%
Párom mindig lenyeli szó nélkül
2024. ápr. 7. 09:25
 2/19 anonim ***** válasza:
97%
Nem viszolygok...
2024. ápr. 7. 09:34
 3/19 anonim ***** válasza:
96%
Én sem
2024. ápr. 7. 09:41
 4/19 A kérdező kommentje:
Nyilván vannak kivételek, de én a nagy átlagról beszélek.
2024. ápr. 7. 09:53
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Én nőként az ízét inkább keserűnek mondanám, és az állaga is kellemetlen.

Többnyire lenyelem, ha odakerülök, de egyáltalán nem rajongok érte.

2024. ápr. 7. 10:49
 6/19 anonim ***** válasza:
93%
Valahogy pont szerencsém volt, tinikoromban mindkét barátnőm kérdezés nélkül nyelte, emiatt azt hittem, hogy ez tényleg alap a legtöbb nőnek :D Aztán később jöttem csak rá, hogy sokan tényleg undorítónak találják, de el tudom fogadni, sztem sem nagyon gusztusos dolog, soha nem erőltettem olyan partnerrel, aki viszolygott tőle
2024. ápr. 7. 10:52
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem rajong mindenki a csípős kajákért? Ez ugyanolyan, ízlés, van aki so-so, más utálja, meg van aki meg imádja, sőt direkt szájba kéri a végén.
2024. ápr. 7. 12:50
 8/19 anonim ***** válasza:
50%
Mert te búzás vagy!!!
2024. ápr. 7. 14:21
 9/19 anonim ***** válasza:
28%
Undoritó,azért. Plusz azért mert nem vagyok a férfi csicskája.
2024. ápr. 7. 16:35
 10/19 anonim ***** válasza:
51%
Kérdezi ezt olyan aki férfinak vallja magát, de azért "páran" már bele élveztek a szájába, bár arrol nem nyilatkozott, hogy nyelte-e, és ha igen, azt élvezte-e?
2024. ápr. 7. 17:21
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!