Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért jut a legtöbb embernek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jut a legtöbb embernek a pedofilia eszébe, ha meglát valakit akinek van egy pelenka fétise, vagy ha szereti ha kisgyerekként van kezelve, vagy a FELNŐTT partnerével játszik ilyesmit? 26f

Figyelt kérdés

Nem gondolják, hogy ha pedofilok lennének, akkor nem más felnőtt emberrel, még egyszer mondom, FELNŐTT emberrel játszanának, hanem inkább gyerekeket keresnének? Én mint heteroszexuális ember, elnem tudom képzelni, hogy egy férfival bármit is csináljak, gondolom egy pedofil se tudja elképzelni, hogy egy másik felnőttel csináljon valamit… Bár bevallom őszintén, nem tudom, hogy a pedofíliában szenvedőknél hogyan van ez, de gondolom, ha valaki pedofil, az nem egy másik felnőtt emberre vágyik babaruhában, hanem egy gyerekre. Vagy tévedek?

Egy heteroszexuális felnőtt bébi / pasi.

2024. ápr. 6. 21:17
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
6%
a pedofil szerintem egy szép nőt is szívesen meg hmmm de egy fiatal lányt is jól meg hmmne. am ez csak fétis van aki rendőrnek öltözik be.
2024. ápr. 6. 22:05
 2/22 anonim ***** válasza:
84%

Az átlag magyar honpolgár nagyon buta ilyen témákban. Ennek ellenére magyon szeret ítélkezni.

A bumzi szót is mindenre rámondják. Ha egy férfi például a barátnőjével szereti a prosztata masszázst arra is simán a bumzi szót használják. De elég egy feszülős gatya is ehhez.

2024. ápr. 7. 09:29
 3/22 Hussaro Hungaricus ***** válasza:
26%
Nekem ilyenkor nem a pedofília, hanem az elmegyógyintézet jut eszembe.
2024. ápr. 7. 10:27
 4/22 anonim ***** válasza:
Nyilván azért nem "keresnek gyerekeket", mert az bűncselekmény és a gyerekre nézve rettentően káros. Attól, hogy valaki pedofil, még nem lesz rossz ember. Viszont marad neki a képzelete, a maximum, amit tenni tud, az az, hogy egy másik felnőtt emberre, aki erre vevő, eljátssza a szituációt. Nem mindenki pedofil, aki szereti ezt, de bőven vannak köztük.
2024. jún. 28. 19:54
 5/22 A kérdező kommentje:
Kedves négyes! Most elküldenek édesanyádba, de nem teszem mivel gondolom ez szabályba ütközne… Azért azt leírom, hogy képzelj el egy olyan szituációt, hogy mondjuk be van tiltva, hogy te nőkkel szeretkezzél. Szerinted, egy férfi neked el tudnál játszani azt a szerepet amit egy nő? Mert szerintem rohadtul nem tudná! Szóval menj a büdös fenébe azzal (nem anyukádba), hogy ilyet kommentálsz ide, hogy ezek az emberek, akik egymás között játszanak szerepjátékot, ezek az emberek egy jelentős része szerinted pedofil… én ismerem a közösségemet, nem csak a magyart, hanem nagyon nagyon sok felnőtt kölyökkel beszéltem a világ minden tájáról, és hidd el, én egy pedofilt nem találtam köztük, biztos hogy van, minden közösségben jelen vannak, de hogy bőven akadnak köztünk, vagy bővebben mint bármelyik másik közösségben, hát ezt kikérem magamnak!
2024. jún. 28. 20:20
 6/22 anonim ***** válasza:

Akkor szerinted aki pedofil, az kizárólag otthon maszturbál egyedül, vagy bűnelkövető? Másrészt attól, hogy valakinek vannak valós, tényleges pedofil vágyai, vonzhatja egy felnőtt is. Ez abszolút nem zárja ki egymást. Pláne egy ilyen szerepjáték közben.

Ez az agresszív megnyilvánulás pedig nagyon volt ide illő.

2024. jún. 28. 21:07
 7/22 A kérdező kommentje:
persze, vannak pedofilok, ahogy máshol is, nekem. azzal van a bajom, hogy azt állítod, hogy bőven akadnak köztünk! hát NEM! és mellesleg fogalmam sincs mit csinálnak ezek a beteg állatok otthon, vagy máshol.... és igen, én úgy gondolom, hogy a legtöbb pedofil bűnelkövető!
2024. jún. 28. 21:25
 8/22 anonim ***** válasza:
Azért azt ne felejtsd el, hogy azt mond magáról mindenki, amit akar, mások fejébe nem látsz / látunk bele. A pedofília, pedofil vágyak pedig épp azok a dolgok, amikről az ember a legmélyebben hallgat, ha van neki.
2024. jún. 28. 21:54
 9/22 anonim ***** válasza:

Értem én, hogy nem élheti ki ezért eljátsz, de valahogy még mindig látok magam előtt egy logikai bukfencet.

Miért a gyerek szerepét akarja eljátszani?

2024. jún. 29. 10:57
 10/22 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó ! Rátapintottál a lényegre ! Mi arra vágyunk, hogy újraélhessük azt a kort, vagyunk arra a biztonság érzetre, ami akkor volt amikor úgy törődtek velünk ! Lehet valakinek ez szexuális töltetű , de az általában nem öltözik kisgyereknek és nem arra vágyik , hogy valaki foglalkozzon vele, hanem a pelenkara feláll neki, arra kiveri és ennyi! Azt eltudom képzelni, hogy van pedofil aki így próbál élvezkedni, de az nem is ABDL! Utáljuk az olyanokat amúgy mi kicsik, mert mi nem arra vágyunk h szexuálisan abuzaljanak, hanem h szeressenek minket, játszanak velünk stb…
2024. jún. 29. 15:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!