Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Viszonzás nélküli speciális dologra keresek női szexpartnert, olvastam, hogy többeknek itt, a Gyakorin sikerült a partnerkeresés. De mi ennek a módja? Egyszerűen kiírom, hogy mikre (kire) van szükségem és kész? Akármit nyilván nem lehet kiírni.
Most egy kis időm, van leírom a lényeget.
Mivel a társkereső oldalak 1-2 kivétellel mocskosul átverik az embereket, úgy gondoltam, teszek itt egy próbát, mert szerintem normálisabb emberek olvassák azt az oldalt, mint a partnerkereső oldalakat.
Jó, van a pl. Goldengate, de a lényeg, hogy itt olyanok is beleakadhatnak a témába, akik egyébként partnerkereső oldalakat nem néznek, de vannak extra vágyaik. Így esetleg nem érzi annyira kockázatosnak a beszélgetést, mintha oda regisztrálna. De persze vannak szabályok itt is. Pont ezért kérdeztem, hogy akik találtak itt valakit, hogyan érték el ezt?
Mert nem írhatom fel kérdésként, hogy pl. "Van-e olyan lány, aki ezt: .... és ezt:...... szeretné?" vagy "Válasdzoljon az, aki ezt és ezt akarja!" Mert kivágnak a kérdéseimmel együtt a fenébe, hisze ez nem társkereső oldal.
Nem tudom, lejön-e ebből, hogy nem a Rosszlányokon akarok keresgélni és nem kiélt k....-kat keresek pénzért, hanem csillapítatlan vágyakat?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!