Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám rávenni az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám rávenni az u.tesómat, hogy eljöjjön velem nudistastrandra?

Figyelt kérdés
Én lány vagyok ő fiú, nagyon kíváncsi vagyok, hogy mekkora és milyen neki.

2024. ápr. 1. 15:31
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
88%
Amíg úgy érzed, hogy egy nudista strandnak köze van a szexualításhoz, addig szerintem ne próbálkozz ezzel.
2024. ápr. 1. 19:12
 12/29 anonim ***** válasza:
11%

11 jól mondja

Nudi strand tele van kukkoló öreggel akár csak az uszoda zuhanyzók

2024. ápr. 1. 21:12
 13/29 anonim ***** válasza:
80%
Nudizmusnak semmi köze a szexualitáshoz, ha csak azért akarod látni hogy megnézdd mekkora neki akkor ezt inkább hanyagold. Nudizás nem azért van hogy más faszát bámuljam és csorogjon rá a nyál. Ha nagyon kiváncsi vagy akkor nyiss be zuhanyzás közbe vagy tudja a bánat.
2024. ápr. 1. 23:02
 14/29 anonim ***** válasza:
88%

Akik azt írják, hogy tele van a nudista strand kukkoló öregekkel, nem tudom, honnan van a tapasztalatuk. Magyarországon kettő helyen van nudista strand, ezeken én ilyeneket nem tapasztaltam. (Nyílván van egy-kettő, de ez abszolut nem jellemző). Az, hogy zaklatnak, ki van zárva, azonnal eltávolítanák a zaklatót és rendőrt hívnak.

Aki nem akarja levenni az alsót, ne menjen oda, a kertben otthon is lehet meztelenül napozni. A magas átlagéletkornak az a magyarázata, hogy az utolsó igazi nudis generáció itthon a 80-as évek vége - 90-es évek elején volt huszonéves. Azóta ennyi idő telt el, ők még most is járnak, a fiatalabbak meg nem (Hasonló a helyzet a monokinivel, 90-es években eltűnt Magyarországon).

1-2% nudista szerintem sok, én a számuk nagyságrendekkel alacsonyabb. Ahogy írták előttem, a nudista strandnak a szexualitashoz nincs köze.

Kérdésedre a válasz, ha arra vagy kíváncsi, az unokatesódnak milyen a farka, akkor zuhanyozzatok le közösen. Sokkal egyszerűbb.

2024. ápr. 1. 23:45
 15/29 anonim ***** válasza:
77%

én szerintem a számuk

Bocsi, előző voltam

2024. ápr. 1. 23:46
 16/29 mooti ***** válasza:
87%

Aki sose nudizott az miért mond véleményt?

Csak azért mert a tátsadalmi elvárások nem engedik meg a meztelen test látványát? Miért nem? A mai embereknek erről nincs saját véleményük! Csak amit rájuk erőltetnek. Az idő folyamatosan változik és ez nem bíztos, hogy fejlődés. Amúgy meg sokkal több kukkoló és nyálcsorgó van a textiles strandokon mint a nudistákon.

A kérdésedre pedig nekem is az a válaszom, hogy ha csak ezért mennél nudista helyre akkor ne tedd. Csak akkor, ha azt a teljes testi és leki szabadságot szeretnéd kipróbálni ami itt van.

2024. ápr. 2. 06:28
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
Áthívod, és amikor ketten vagytok a szobádban egyszerűen megkéred hogy mutassa meg a cuccát. Remélhetőleg közel azonos korúak vagytok
2024. ápr. 2. 10:42
 18/29 anonim ***** válasza:
50%

14:

"Magyarországon kettő helyen van nudista strand"

Aki tényleg naturista az tudja, hogy az nem igaz.

kukkoló öregek meg mindenhol vannak, hivatalos nem hivatolos, zuhanyzó, sima strand stb.

Nyilván onnan van tapasztalat, hogy én évek óta járok és szerintem a 12-es válaszoló is.

2024. ápr. 2. 15:24
 19/29 anonim ***** válasza:
78%
Aha. Én Berényről és Délegyházáról tudok. Persze ha nem hivatalos strandon vagy, csak vad nudin, mint pl. Nyék meg Gárdony, ott tényleg lehetnek kukkolók. De hát akkor nem kell odajárni.
2024. ápr. 2. 15:41
 20/29 anonim ***** válasza:
35%

Nemcsak lehetnek, hanem tele van velük, nem tudom miért véded az öreg kukkolókat ennyire, te is az vagy?

Délegyházán voltam tavaly, hát bizony ott is vannak, meg ne én ne járjak oda, hanem aki nem odavaló.

35f

2024. ápr. 2. 15:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!