Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, nyitottátok már szét...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nyitottátok már szét direkt a combjaitokat szemben ülőnek, amikor miniszoknyában voltatok?

Figyelt kérdés

2024. ápr. 1. 08:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
67%
Igen, ritkan.N
2024. ápr. 2. 07:14
 12/18 anonim ***** válasza:
az igen válaszolok, nők egyáltalán? van hogy direkt mutogatják a nők, és milyen forgató könyv ez. kérlek írjátok már le hogy zajlot ez, és mi lett belőle. mert nem tartom túl hihetőnek. remélem tévedek, és gyakori ez, és hamarosan, én is sokat fogom látni:)
2024. ápr. 2. 18:11
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
12-es. Ez szitu függő, van, hogy meglátok egy kíváncsi tekintetet és kicsit játszok. Nekem izgi, de ez persze nem mindennapos dolog. meg különben is: csak egy bugyi, amikor kimész a strandra elég sokat lehet látni, csak az valahogy más.
2024. ápr. 3. 11:35
 14/18 anonim ***** válasza:

13 de pontosan hogy történt? leírnál pár ilyen szitut? volt amelyikből több is lett, hogy kell elképzelni, részletes beszámolót kérnék.

egyszer én is láttam egyet azt hittem véletlen volt. de akkor lehet hogy nem nyáron a héven mini szoknya volt ült, de így is belehetet látni, össze volt csukva a lába, de olyan szoknya volt, hogy csak a táskával tudta volna elérni hogy ne lássunk be, egy szemüveg volt rajta a szemét nem láttam. mindenki aki felszált belátott. volt 2 pasi aki elég feltünően beszélték, hogy nézd. de nem bámulták. én szűzként elég gyakran néztem, próbáltam vissza fogni magam. de ha ő kiteszi, nehogy már én legyek a rossz:) megfordult a fejembe hogy direkt, kizárt hogy nem tudja, de gyorsan elhesekedtem. bár akkor lehet hogy tudta, és tetszett is neki. én 3 megállóig voltam aztán leszáltam. nagy tömeg volt. még egy öreg is vágta a pofákat.

a tiéd milyen volt, és közben mit gondoltál?

2024. ápr. 3. 12:09
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
14-es Baráti társaság, kerti parti. Volt egy kicsit szerényebb srác, elég félénknek tűnt. Úgy tettem, mintha véletlen villantottam volna, ő meg teljesen zavarban volt szegény, hogy látott egy bugyit. Utána még párszor megtettem vele, hogy legyen egy jó estéje.
2024. ápr. 3. 12:25
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Parszor igen.
2024. ápr. 8. 20:18
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

13as. Igen, úgyis max. bugyit lát, vagy azt se a harisnyanadrágtól :)

Persze ettől még szexi.

2024. ápr. 30. 06:21
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Volt már rá példa
2024. jún. 22. 20:11
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!