Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Pasik! Nem féltek hogy a csaj...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Nem féltek hogy a csaj azt kamuzza nem lesz terhes mert szedi a bogyót közbe mégse?

Figyelt kérdés
Gyereket csinál nektek, hogy végleg odakössön hozzátok. (Ha már kapcsolatra nem kellett a nö de ő akar titeket)
2024. márc. 31. 16:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak lazább van, akkor nem élvezek a puncijába.

És attól, mert csinál egy gyereket még simán elhagyhatom.

Nem félek ettől, korrekt vagyok és bízom a partneremben, ha meg ilyen hülyeséggel elárulna, utána egy életre kukázná magát, nem járna jól.

2024. márc. 31. 17:08
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

1. Hát ott csak te nem járnál jól, mert fizethetnéd vagy 20 évig a sok pénzt.

De ha ő meg csak akar egy gyereket , semmi mást akkor ő ezzel jól jár.

Meg aztán egy nő egy gyerekkel még eltudja adni magát, mindíg lesz aki elveszi.

2024. márc. 31. 17:15
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy tuti van ilyen gátlástalan nő, nem is egy : D
2024. márc. 31. 17:15
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

És most ezzel kivel tol ki? Velem?

Ha így csinálja, otthagyom a gyerekkel együtt, havonta kap néhány tízezer Ft-ot gyerektartásra és kész.

Szetintem itt baromira a nő húzná a rövidebbet, ha nem jön be a terve.

Az tök más, ha gyógyszer szedése mellett esik teherbe, mert ilyen is van és azt tudom, hogy nem a nőn múlik.

De, ha 100%ban átver és a nő célja is a teherbeesés, azzal nem tudok mit kezdeni, magára vessen. 38F

2024. márc. 31. 18:01
 5/14 anonim ***** válasza:
71%
Van erre egy tök jó találmány szerintem nézz utána. Óvszernek hívják és még a betegségektől is megvéd :o
2024. márc. 31. 18:43
 6/14 anonim ***** válasza:
45%
Kedves 4-es..Megnyugtatlak nem havi néhány ezret kap..Valóperes ügyvéd vagyok,sok hozzád hasonlóval volt dolgom..Minimum a bér 30%-a..Ha ikrek akkor lehet 50%..Ha feketén vagy bejelentve akkor 25 évig dolgozhatsz feketén ,mert ha egyetemre megy addig kell fizetned..Lelépsz az országból?Sok sikert..Az EU-n belül 1 hónapon belül megtalálnak s behajtják ,vonják az ottani béredből..Mesélhetnék hány ilyen ügyet nyertem meg az ügyfelemnek ahol a pasi csak le akart lépni..
2024. márc. 31. 18:51
 7/14 anonim ***** válasza:
Én többször is azért szakítottam meg kapcsolatot, mert féltem ettől.
2024. márc. 31. 19:08
 8/14 anonim ***** válasza:
De, kicsit amúgy is paranoiás lettem utóbbi időkben és ettől is félek néha. Főleg 30 feletti magányos nők esetében.
2024. márc. 31. 20:00
 9/14 anonim ***** válasza:
Nem, mert engem meg más néven ismer.
2024. márc. 31. 20:04
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem egy ilyen nővel találkoztam már. Nagyon gáz. Nem tudom, miért hiszik azt nők, hogyha gyereket csináltatnak maguknak, akkor a pasi onnantól szeretni fogja őket és csak velük akarja leélni az életét?
2024. márc. 31. 23:14
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!