Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek a jó csajok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a jó csajok éhesebbek a szexre mint a csúnyák?

Figyelt kérdés
Szerintetek igaz ez hogy a jó csajok sokkal jobban akarják a szexet, sokkal többet pasiznak, többet gondolnak a szexre, a pasikra, a farkakra, stb mint a csúnyább csajok. Meg pl szerintem a sportoló csajok vagy konditerembe járó csajokat is jobban érdekli a szex mint mondjuk egy könyvtáros csajt. Szerintetek ez igaz?

2024. márc. 25. 13:45
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
19. Azért mert egy hideg, frigid nő volt. Még masztizni sem masztizott a végén. Szexről meg még beszélni sem lehetett. Nekem ennyi elég is volt a sportos, bomba csajokból. A kövér lány meg értékeli az izmos férfitestet. Vágyik rám nem úgy mint az a frigid fapina.
2024. márc. 25. 15:52
 22/40 A kérdező kommentje:
Amúgy érdekes hogy mindenki azt írja nincs összefüggés. Akkor lehet az van hogy egy jó csajt meglátva én gondolok mindig a szexre és arra gondolok hogy biztos ő is szereti, egy gyengébb csajnál meg nem?
2024. márc. 25. 15:52
 23/40 A kérdező kommentje:
21 ez krva nagy. :D Na mindegy akkor váljon egészségedre.
2024. márc. 25. 15:53
 24/40 anonim ***** válasza:
22. Ha az én barátnőmet meglátnád azt gondolnád külsőre ,hogy egy szexistennő. Ellenben egy szexet megvető és attól undorodó nő. Sose ítélj kinézet alapján.
2024. márc. 25. 15:55
 25/40 anonim ***** válasza:
100%

#22 igen, mindig te gondolsz a szexre. Meg is válaszoltad a kérdésed.

Egyébként elárulja a mai férfiak gondolkodásmódját a kérdésed: aki szép, az nem lehet művelt, olvasott lány, de erre még csak nem is vágytok. Szomorú. Bár én kívülálló vagyok, mert én is könyvet olvasó, csúnya lány vagyok, de a szexuális étvágyam mindig hatalmas volt.

Akkor én is egy ritka állatfaj vagyok.

2024. márc. 25. 15:55
 26/40 anonim ***** válasza:
#22 igen valószínűleg te látod bele. Pedig ez külső alapján totál megítélhetetlen
2024. márc. 25. 15:56
 27/40 A kérdező kommentje:
24 miért nem hagyod ott? Hagyd a francba!
2024. márc. 25. 15:57
 28/40 anonim ***** válasza:

27. Lehet, hogy az lesz. A kifejezetten sportos, jó csajokat akkor messze ívben kerülni fogom. Nem akarok általánosítani de még önimádók is.

A 25. válaszoló lány. Na Ő az ISTENNŐ!!!!

2024. márc. 25. 16:00
 29/40 A kérdező kommentje:

25 én nem mondtam hogy aki szép nem lehet művelt. Az insta picsák mondjuk valószínűleg nem túl műveltek azok szóba kerültek már.

De ti mindig a kivételekről beszéltek. A cigányok közt is van rendes de hány %? Nem ez a lényeg én most a kérdésnél sem a kivételekről beszélek.

2024. márc. 25. 16:00
 30/40 A kérdező kommentje:
28-as na igen, a 25-ben van fantázia. És lehet nem is csúnya csak kevés az önbizalma vagy csak szimplán szerény.
2024. márc. 25. 16:04
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!