Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Drog és szex! Beszélgethetnénk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak_egy_pasas kérdése:

Drog és szex! Beszélgethetnénk erről?

Figyelt kérdés

Leszögezném, hogy nem azért írtam ki ezt a kérdést, hogy így szerezzek drogot! Nem! Én egy mozgássérült pasi vagyok. Így tehát sosem fogok drogot szerezni, és találkozni sem fogunk soha.

De elképzeltem milyen lenne, ha „kiszabadulhatnék” a testemből. Vajon ki mit élt már át a szer hatása alatt? Szóval csak beszélgetnék erről! Tudom hülyeség, de elképzelem, hogy a szer hatása alatt abban a nagy szeretetben és boldogságban végre nem számítana a járásom….

Ha átélni azt a boldogságot már soha nem is fogom, mégis kíváncsi lennék milyen érzés az a boldogság, amit a szer okoz. Kinek milyen látomásai voltak, ha voltak…

És milyen a szex a szer hatása alatt? Sok-sok kérdés…

Van, tudna ezekről az élményeiről beszélni? Ha akarod akkor csak privátban. Fiúk is lányok is irhatnak!

2024. márc. 25. 10:08
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
A drog azért rossz mert jó!
2024. márc. 25. 10:43
 12/22 A kérdező kommentje:
Népszerű fickó lehet az a Dávid és a levente is :) szevasz 10 es :)
2024. márc. 25. 10:48
 13/22 A kérdező kommentje:
11 -es és hogy lehet rossz, mi jó ? :) Olyan nincs :)
2024. márc. 25. 10:49
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Hogy telik napjaid?

Én is mozgássérült vagyok.

2024. márc. 25. 10:51
 15/22 anonim ***** válasza:
66%

Azért rossz mert olyan jó hogy akarod minél gyakrabban és rászoksz.

Így érthető?

2024. márc. 25. 10:56
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

A drog nem ad plusz élményt. Ami rossz, azt nem javítja meg. Ideig-óráig feljavít, de nem a szó szoros értelmében.

A sex is egy jó élmény. Ha előtte használod, akkor sokkal másabban, intenzívebben éled át az élményt. Sokkal jobban átérzed az érintést, a csókokat, magát az aktust.

De ugyanez van egy jó mozinál vagy vidámparknál. Sokkal jobban kiterjed a figyelmed és másabban éled át az egészet.

De például én kólával együtt állam vizsgáztam, mert segített a koncertrációban és oldotta a feszültséget.

Bár nem sok szert használtam eddig konkrétan kettő van amit használok (ha használok), azt is ünnepnapokon csak.

Ezek egyike sem okoz látomást, boldogságérzetet ahogy te mondod. Mindkettő segít a koncentrációban, illetve abban, hogy tudjak éjszakázni. Mert az egyik segít úgy felleni 2-3 napig, hogy alig alszom. /3 nap alatt 2-4 óra/.

DE! Utána megbosszulja a szervezet, mert az ágyból sem tudod kikelni. De ahogy írtam néha-néha belefér.

2024. márc. 25. 11:06
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha gondolod, pasi vagyok, fogyatékossággal élek, írj rám, délután tudok válaszolni..
2024. márc. 25. 11:13
 18/22 A kérdező kommentje:
16 - os értelek. Mondhatni te a munkád miatt használod néha. Hogy ébren maradj
2024. márc. 25. 11:22
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Nemcsak a munka miatt.

Hogy mondjam.

Nőként ha párom ott van a szexualitást is kiváltja. Olyan szinten kívánom a párom, hogy hihetetlen.

De ha nincs ott akkor tudok figyelni a saját dolgaimra.

2024. márc. 25. 12:04
 20/22 anonim válasza:
36%
Szia. A feleségem-egy nagyon szerethető lény-17 éves korában aláugrott egy vonat alá, mindkét lábát tőből levágta a vonat. A kórházban az emeleten ki akart penderülni az ablakon,mert ha lábbal nem akart élni,anélkül méginkább nem. Aztán meglátogatta őt egy szelídtekintetű lelkipásztor, azután szeretőszívű keresztyének, végül megtért és ISTEN gyereke lett. Műlábbal főmunkaidő után nagyörömmel ment a bajbajutottakhoz lelkileg segíteni őket. Szó sem volt többé öngyilkosságról, 3 gyerekünket ő nevelte fel, embereken is sokat segített. Ha itt a Földön letelik az időnk, megyünk a mennybe. Lehet neked is változás a jóságos ISTEN felé az életedben. Ha szeretnéd jelezd, válaszolok.
2024. márc. 25. 19:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!