Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok a barátnőmmel elélvezni. Tehetek valamit ez ellen?
Nem szoktam lelankadni, vagy ilyesmi ha vele vagyok. Egyszerűen csak nem tudok elmenni ha vele vagyok. Vagyis sikerül, de csak 1,5-2 óra után. Akkor viszont óriásit.
Barátnőm azt hiszi, hogy nem jó vele, de ez nem így van, nagyon is jó. De egyszerűen nem sikerül hamarabb. Kezd mindkettőnket zavarni a dolog. Mit tudnék tenni? 24/F
Érted sóhajt éjszakákon át annyi lány, egy olyan pasiért, akinek ennyi időbe telik míg elmegy...
Ha ügyes vagy ezen idő alatt annyiszor elégítheted kia barátnődet, hogy csillagokat lát.
Szívesen cserélnék vele.
Ennek sok oka lehet.. Mióta vagytok együtt? Esetleg van valami gond a kapcsolatban?? Máskor/mással is előfordult már ez? Amikor összejöttetek, akkor is volt ilyen?
Egyébként sok nő örülne, ha a pasi 1,5-2 órát bírná.. :) De értem a problémát, mert van, amikor jól esik az embernek a rövidebb szex.
wáááóó
az óriási sztem sokkal jobb mint egy 5 perces pici...
barátnődnek mondd sokszor h nagyon jó vele, és hogy nincs vele gond, és imádod és élvezed vele a szexet... de csak ha tényleg igyvan...
egyetértek az előttem hozzámszólókkal, tényleg sok lány örülne neki... :)
Akkor akit izgat, adhatok telszámot :D
Viccet félretéve: életem legrövidebb szeretkezése 21 perc volt... :S Néha azért a kedvesem is igényelné a villámszexet, de az sajna nem adatik meg. Az ő orgazmusszámával nincs gond (ma 9-1-re győzött :)), de azt hiszi, hogy én nem élvezem vele... Pedig ez nem így van. Szóval kéne a segítség!
Jahh, eddig minden válasz hasznos volt. Köszi :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!