Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit csináljak hogy ne izguljak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogy ne izguljak az első bedugás előtt?

Figyelt kérdés
Nekem hamarosan most lesz az első annyira izgulok. Milyen lesz mikor bedugom neki? És hogy fogom megtalálni ahova be kell rakni mi lesz ha kinevet?
2024. márc. 23. 13:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Figy, ne gondolkozz, menni fog ösztönösen
2024. márc. 24. 12:03
 12/19 A kérdező kommentje:

Végre valaki a sok rossz ember után.

Köszönöm!

2024. márc. 24. 12:18
 13/19 anonim ***** válasza:
Szívesen. De tényleg. Próbáld az agyad kikapcsolni. És izgasd fel a csajt előbb, neked jóval kevesebb idő kell. És ha netán túl gyorsan elmész, emiatt se emészd magad, folytasd. Gumiból is több féle van ha alig erzel valamit, van redőzött is, bár 17 évesen inkább a mindentől elmész játszik be, tehát nem baj ha kevesebbet érzel. Most már késő, de ha előbb kerdezel, azt is tanacsoltam volna, hogy vegyél gumit, és recskázz abban, hogy ne a csaj elött bénázz. Plusz hozzaszoksz, és már attól feláll hogy előkerül az óvszer
2024. márc. 24. 12:31
 14/19 A kérdező kommentje:
Köszi 13as. nagyon égő volt, végén a csaj rakta be
2024. márc. 24. 21:02
 15/19 anonim ***** válasza:
Meddig bírtad?
2024. márc. 24. 21:08
 16/19 A kérdező kommentje:
Kb 1 perc
2024. márc. 25. 09:09
 17/19 anonim ***** válasza:

Hát kb ezt tippeltem. De nyugi, elsőre én a gatyámba mentem el 15 évesen :)

Majd belejössz. Amúgy meg folytasd ilyenkor, nem fogsz lekonyulni, csak rendesen vedd fel a gumit (vegiggoörgeted, elhuzod magadtól a bőrt a farkadon és még oda is tekersz gumit, ütközésig.)

2024. márc. 25. 11:18
 18/19 A kérdező kommentje:
Köszi, eddig ment
2024. márc. 25. 11:30
 19/19 anonim ***** válasza:
Mi ment eddig? :) nem értem a valaszt
2024. márc. 25. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!