Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Buktatok már le a szüleitek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Buktatok már le a szüleitek előtt, miközben a testvéretekkel közösen csináltatok bármi intimet? Ki hogy reagálta le a helyzetet?

Figyelt kérdés
A (szerintem bizonyos életkorban) teljesen ártatlan egymás meztelen megnézésétől/tapizásától kezdve a konkrét szexig bármit ide értve.

2024. márc. 23. 10:21
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
70%
Én tiniként egy szobában voltam a nővéremmel. Nem volt külön szobánk. Észrevette, hogy éjjel verem magamnak. Röhögött először. Aztán elkezdtünk dumálni erről és megbeszéltük, hogy ez normális, hogy ki kell engedni a gőzt. Utána mindig úgy vertem, hogy a nővérem is tudott róla és látta is. Nézte is közelről. Az tetszett neki a legjobban, amikor elélveztem. Később volt, hogy mutatta a punciját és arra csináltam. Később olyan is volt, hogy ő verte nekem. Megtanult így mindent. Egy idő után kimondottan segített nekem. Széthúzta a punciját velem szemben ülve, verte nekem. Kérdezte hogy a jó nekem. Később már én is nézhettem maszti közben, de nem nyúlhattam hozzá.
2024. máj. 19. 20:16
 22/25 A kérdező kommentje:
ábrándok írása helyett koncentráljunk a kérdésre, ha lehet
2024. máj. 19. 20:18
 23/25 anonim ***** válasza:
49%

Máj. 19. 20:16

Szép kitalált történet kár, hogy nem igaz 🤣

Meséket adnak elő itt sokan

2024. jún. 6. 17:24
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Én a nővéremnek megfogtam a mellét ruhán keresztül sokszor. És a felállt farkamat oda nyomtam hátulról a fenekéhez. De nem vették észre a szülők
2024. jún. 6. 17:27
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Mármint én is farmer nadrágban voltam, úgy nyomtam oda magamat a fenekéhez
2024. jún. 6. 18:00
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!