Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mely országokban a legnagyobb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mely országokban a legnagyobb a prostitúció?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Ugye tudjuk, Magyarországon legális a prostitúció. Vannak olyan országok, ahol viszonylag olcsó ez a szolgáltatás? Nyáron el szeretnék utazni valahová egyedül így fiatalként 1-2 hétre, ahova mondjuk viszonylag olcsó eljutni.

Nem vagyok beteg, itthon soha az életben nem próbáltam ki és nem is fogom, viszont érdekelne azért, hogy ha mondjuk erre vetemednék hol érdemes :)

2024. márc. 22. 16:58
 1/7 anonim ***** válasza:
64%
A politikában Magyarországon.
2024. márc. 22. 17:26
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Fülöp-szigetek, Thaiföld, Hollandia, és sok szegény afrikai országban. De Thaiföldön például tilos, mégis nagyon jellemző.
2024. márc. 22. 17:27
 3/7 A kérdező kommentje:
Olaszorszàgot néztem ahol elvileg eldogadott.. viszont az a kérdés, hogy mennyire "nyilvános" mármint, hogy mi kell ahhoz, hogy igénybe vegyük pl.. úgyértem van olyan ország ahol viszonylag "eldugott" ez az egész. Ott is van tipik olyan rész, ahol kint állnak, vagy mi a menete ennek?
2024. márc. 22. 17:31
 4/7 anonim ***** válasza:
Thaiföld
2024. márc. 22. 18:03
 5/7 anonim ***** válasza:
Olaszországban mocskos dràga..
2024. márc. 22. 19:53
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem Magyarországon többet dughatsz ugyanannyi pénzből, ha beleszámítjuk a repülőjegy árát is pl. Thaiföldre. Olaszországban meg nem hiszem, hogy olcsóbbak lennének.
2024. márc. 22. 19:53
 7/7 anonim ***** válasza:

Mi köze ennek ahhoz hogy beteg vagy-e?

Olaszországba minek mennél? Ott alig van szép nő, az is csak véletlen

Ukrajnában és Oroszországában viszont rengeteg a szép nő akik szegény családba szulettek

Ergo sok ott a prosti

2024. márc. 22. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!