Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A testesebb nők könnyebben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A testesebb nők könnyebben belemennek pénzért szexbe és plussz dolgokba?

Figyelt kérdés
2024. márc. 22. 15:37
 1/6 anonim ***** válasza:
72%
Nem. 😄
2024. márc. 22. 15:39
 2/6 anonim ***** válasza:

Szerintem ugyanannyira nehezen vagy könnyen, amennyire a vékonyak. Ha csak magamból indulnék ki, azt mondanám, hogy nem, mert kötve hiszem, hogy menne, emellett azt gondolom, hogy csak egy bolond fizetne a velem való dolgokért, mikor megannyi jobb és jó alakú lányok, nők vannak. De nem csak magamból kell kiindulni. Olvastam olyanról, hogy egy ital elég volt ágyba vinni egy igencsak szép, vékony lányt, míg egy husisabbat pénzért sem sikerült.

A plusz dolgok meg... Nekem nem volt kapcsolatom, de elég biztos vagyok magamban, hogy akit romantikusan szeretek, sok mindenre igent mondanék. Ha valaha is vágy miatt vagy pénzért orálisan vagy mélyebben kielégítenék valakit vagy valakiket, onnantól őszintén szólva nem látom, milyen gátlásoknak kellene lenni, már ami érdekel, érdekesnek találom, igazán kipróbálnám vagy egyszerűen nem zavar, nincs ellenemre, aztán maximum meglátom, hogy jó vagy sem. Persze a plusz dolgoktól is függ. Párral vagy anélkül, a pisi-kaki, vér, pofozás... ezekbe például nincs elég pénz a világon, hogy belemenjek. A gyomortartalmam jó helyen van, ahol van, a lelkivilágom pedig üdvözli a döntésemet.

22/l

2024. márc. 22. 15:53
 3/6 anonim ***** válasza:
#2: Ez máris becsülendő. :D Én mondjuk olyasmit nem is kérnék egy lánytól sem.
2024. márc. 22. 16:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Semmit nem befolyásol ha valaki testesebb!
2024. márc. 22. 16:50
 5/6 anonim ***** válasza:
Sajnos pont hogy a vékonyabb lányok mennek bele...
2024. márc. 22. 17:55
 6/6 anonim ***** válasza:
0%

2

Akit romantikusan szeretsz, az nem fog pénzért szexelni veled

2024. márc. 22. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!