Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha megerőszakoltak orálisan,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megerőszakoltak orálisan, meddig mutatható ki a DNS a számban?

Figyelt kérdés

Arra kényszerített egy férfi, hogy orálisan elégítsem ki (nő vagyok). Meddig vehetnek DNS mintát a számból, amivel meg lehet találni?

Tegnap történt. Azóta már többször is fogat mostam. Lehet nem kellett volna, de nem tudtam gondolkodni, csak meg akartam szabadulni a koszosság érzettől.

#szexualitás #DNS #oráliskielégítés
2024. márc. 21. 09:41
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
59%
Hogyan?
2024. márc. 21. 11:04
 12/26 GFman ***** válasza:
33%
Lehet itt száj karatézni egymással!Most komolyan akit ilyen erőszak ér az szerintetek majd azon fog filózni, hogy ezt megkérdezze a gyakorin,hátha itt majd tudnak segíteni? Elmegy feljelentést tenni és nem egy arctalan, névtelen fórumon várja a válaszokat vad idegenektől.
2024. márc. 21. 11:34
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Szájból már nem, de még ezernyi anyagmaradvány van ami bizonyíthatja, hogy "érintkezés" történt. Ha erőszak volt akkor mielőbb tegyél feljelentést! Nem kell feltétlenül tárgyi bizonyíték.
2024. márc. 21. 11:35
 14/26 anonim ***** válasza:
71%
Ha nem kért bocsánatot, foghatod magad, mehetsz a rendőrségre, feljelented azt a patkánytaknyot, a DNS kimutatható, tuttira.
2024. márc. 21. 12:32
 15/26 anonim ***** válasza:
27%
Vagy add meg privátban a nevét az illetőnek, majd megmutatom én neki, mi az, hogy kényszer...
2024. márc. 21. 12:33
 16/26 anonim ***** válasza:
74%
Én férfi vagyok, de aki erre kényszerít egy lányt, börtönben a helye és úgy megvernék ott, hogy nem ismerne magára. Sz összes retkes disznót, akinek a lány csak erre kell, saját kezemmel tépném meg.... F
2024. márc. 21. 12:40
 17/26 anonim ***** válasza:
73%
Miért nem haraptál rá? Amíg magához tér, addig már héthatáron túl vagy.
2024. márc. 21. 13:01
 18/26 anonim ***** válasza:
47%

Hogy akarod bizonyítani hogy erőszak volt?

Elég nehéz sajnos.

2024. márc. 21. 15:43
 19/26 anonim ***** válasza:
Nagyon kevés infót írtál. Hogyan történt? Mi történt pontosan? Stb.
2024. márc. 21. 16:26
 20/26 anonim ***** válasza:
0%
#18 nem a sértettnek kell bizonyítania, hanem a nyomozó hatóságnak és az ügyészségnek. S hidd el (sajnos) láttak elég esetet ahhoz, hogy meg tudják oldani ha tényleg történt erőszak.
2024. márc. 21. 17:09
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!