Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok mi a különbség a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mi a különbség a bikini alsó és a felső közt? Az egyikre jobban szégyenlősek vagytok?

Figyelt kérdés
Kint vagyok tengerparton és megfigyeltem, hogy sok monokiniző lány az alsó cserénél takarja magát egy torülközővel. Nem perverz kukkolásról van szó, csak ez lett a nap témája, hogy elvekben mi a különbség a kettő közt? Az egyik egész nap szabadon van, a másik még egy pillanatra sem látszódhat.
2024. márc. 20. 20:57
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Az alsó sokkal intimebb dolgokat takar,ezt szerintem Te is tudod.
2024. márc. 21. 04:36
 2/7 anonim ***** válasza:
70%
Igen...csak egy férfi gondolhatja, hogy a mellek egyenértékűek a puncival...
2024. márc. 21. 04:41
 3/7 aZoé ***** válasza:
100%
Nyilván,hogy intimebb az alsó rész.:) A monokini meg csak idehaza fura a népnek, ezért nem is csinálom csak külföldi strandon én is.
2024. márc. 21. 17:21
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem egyenértékű, de találkoztam olyan lánnyal is, aki azt állította, a melleire szégyenlősebb. Nekem fura volt
2024. márc. 23. 22:27
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Oké, akkor mi a különbség a bikini alsó és a bugyi között? Mert tangás bikiniben illeg-billeg, de a bugyiban meg takargatja magát. Az mi?!?!?
2024. ápr. 4. 06:43
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Alul sokkal intimebb, így szégyenlősebbek vagyunk ott.
2024. ápr. 4. 11:23
 7/7 anonim ***** válasza:
49%
A normális emberi szemérem, alulra es felulre is ervenyes, epeszu ember nem mutogatja.
2024. ápr. 5. 08:06

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!