Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajok ti hagynátok ki szexet ?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok ti hagynátok ki szexet ?

Figyelt kérdés
Olvastam egy kutatást , hogy Amerikában a pasik 94% mondana nemet a szexre ha a Super Bowl idejére esne. Csajok ti sport vagy bármilyen film vagy műsorért mondanátok nemet szexre ?
2024. márc. 20. 07:50
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én követek pár sportot mint a foci, kosár stb. Szerintem egy nagy döntő esetén meglehet beszélni hogy előtte vagy utánna legyen szex. De szerintem én is passzolnám ha akkora esne
2024. márc. 20. 07:52
 2/8 anonim ***** válasza:
Mivel szeretem a sportokat, igen. Előtte-utána okés :D
2024. márc. 20. 08:08
 3/8 anonim ***** válasza:
Persze, szexelni lehet máskor is, a műsor kötött program.
2024. márc. 20. 08:22
 4/8 anonim ***** válasza:
66%
Igazából furcsa dolog ez, főleg a mai világban mikor a legtöbb tv már tud felvenni élő adást, sőt vannak szolgáltatók akiknek az adásait is simán vissza lehet nézni.
2024. márc. 20. 08:32
 5/8 anonim ***** válasza:
36%
Azért egy fontos meccset az ember élőben néz végig szívesen. Persze, ha te olyan ritkán jutsz szexhez, hogy le kell csapni minden adódó lehetőségre, akkor érthető. De ha van párod, akivel együtt élsz, na ne kelljen már felvételről végigizgulni, hogy nyer-e csapatod. Közben telefonra rá se nézni, nehogy egy megosztás, vagy hír elárulja a végeredményt.
2024. márc. 20. 08:35
 6/8 anonim ***** válasza:
Jó a függőség egy megint más tészta.
2024. márc. 20. 09:10
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
Az én barátnőm még 12 órás szénbányászatot is inkább bevállalna mint a szexet. Van ilyen. Sajnos.
2024. márc. 20. 12:18
 8/8 anonim ***** válasza:
66%
Hát film, sorozat vagy pláne mecs miatt nem hagynék ki szexet az biztos.
2024. márc. 20. 13:59

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!