Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok szerintetek kinek jobb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok szerintetek kinek jobb az orgazmuskészsége?

Figyelt kérdés
Nektek vagy a legjobb barátnőtöknek?

2024. márc. 18. 20:53
 1/10 anonim ***** válasza:
83%

Tapasztalatból mondom, ez olyan, mint a fiúknál a f@xméregetés. Minden csaj felszorozza minimum 10-el. Eldicsekszik a barinőknek, hogy a párja egy vad bika. Amikor szakítot a pasival, utána kezdi szidni, hogy mekkora 0 volt a szexben.

(Fiú vagyok, nem kérek privit, hogy mennyire megdugnál a 25 centis dákóddal)

2024. márc. 18. 22:28
 2/10 A kérdező kommentje:
1es te miről beszélsz? Próbálj meg szöveget értelmezni mielőtt összeírsz egy csomó, általad kitalált marhaságot... Gyanítom, hogy fogalmad nincs arról mit jelent az orgazmuskészség...
2024. ápr. 1. 21:52
 3/10 anonim ***** válasza:
93%
Hülye kérdés. És 1es vmilyen szinten válaszolt. Mert honnan tudja egy nő, melyiküké jobb? Kell hozza a másik csaj elmondása. És az mennyit ér? Annyit, mint amit az 1es leìrt. Plusz a szélsőséges eseteket leszámítva nem összemẁrhető, mert 1000 dolog befolyásolja. Fiatal kis srác lehetsz.
2024. ápr. 2. 12:52
 4/10 anonim ***** válasza:
92%

Egyet értek a 3assal.

A másik amit nem értek...mi értelme a kérdésnek?

Még azt se tudom elképzelni,hogy a "nekem" illetve " a legjobb barnőmnek" válaszokra fogod rángatni magad.

29/N

2024. ápr. 2. 13:01
 5/10 anonim ***** válasza:
46%
Nagyobb vagy kisebb csiko
2024. ápr. 2. 16:58
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, bár nem voltak túl barátságosak. Azoknak írtam ki a kérdést, akiket érdekel, hogy a barátnője vagy ő jobb-e az ágyban. Van lehetőség arra, hogy ez kiderüljön és arra is, hogy egy lány a barátnője segítségével legyen jobb az ágyban. Segítettem már így lánypárnak és nem bánták meg, tehát tudom miről beszélek.
2024. ápr. 13. 18:30
 7/10 anonim ***** válasza:
59%
Kedves tudatlan kisfiú kérdező. Az orgazmuskeszség és az, h ki a jobb az ágyban, két teljesen különálló dolog. Az pedig, h te "segítettél" lánypárnak, doktor úr, az meg 😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃
2024. ápr. 18. 08:21
 8/10 anonim ***** válasza:
32%

Nincsen barátnőm, de hiperszexualitásommal társuló spricces orgazmussal tudom, hogy átlag feletti ez a téma nálam.

Dokim is mindig elismétli az alap tanácsait. Folyadékbeviteltől a "ha kell álljanak le" - ig.

2024. júl. 9. 10:32
 9/10 anonim ***** válasza:
51%

Nem az orgazmuskészségtől jobb a szex, bár bizonyos közös változók alapján ez tényleg együtt állhat. Meg eleve nagyon változó egy csomó dolog ebben, nincsen állandó szexuális teljesítmény. Vannak alacsonyabb és magasabb libidós, mélyebb, perverzebb, érzelmesebb, szerelmesebb időszakok. Vagyis nincsen olyan hogy valakinek általánosan minden erőfeszítés nélkül mindig, magától jó.

Attól jobb a szex, ha tapasztalod, gyakorlod, megtanulod mi a jó a testednek, hogy kommunikálsz a másikkal megfelelően, és ha jól érzed magad, felszabadulsz közben meg a másik is meg tudja ezt melletted élni. Én gyakran szoktam erről beszélgetni a barátnőimmel, tudom, hogy kb. mindenkinél, akit ismerek én vagyok a "legtutibb befutó", vagyis az, aki nagyon kivételes alkalmaktól eltekintve mindig elmegy, pár perc alatt, előjáték nélkül is. Viszont azzal is tisztában vagyok, hogy ettől messze nem nekem a legjobb a szexuális életem a barátaim között. Tudom, hogy vannak akik bevállalósabbak, vannak akik sokkal, de sokkal többet csinálják, és ezerszer több élményt átéltek, mint én. Nem érzem emiatt magam kevesebbnek, tudom hogy hol vannak a határaim és mire vágyom.

2024. aug. 23. 13:05
 10/10 anonim ***** válasza:

egy nő "orgazmuskészségének" tartópillére, vagy rosszabb esetben szétgyalázója, mindig az aktuális férfi, akivel van.

nem mindegy, hogy egy 20millió dolláros F1 autóba a lewis hamilton ül be, vagy pedig mihály, tinderről.

nov. 14. 17:58

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!