Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek gyanús, ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gyanús, ha egy pasinál megszáll a főnöke több napig?

Figyelt kérdés

Nekem nagyon gyanús, főleg hogy a pasi csapta nekem a szelet es erőltette a szexet, de kiderült impotens. Szerintem magának akart bizonyítani, hogy heteró.

Több alkalommal is előfordult. Most mar újabb eselyt nem adok es en vagyok a szemében a frigid, aki fut a faroktól .

Mondjuk a cége altal sokat van kirendelésen es ilyenkor a ceg fizet neki villát, lakosztalyt stb

Most egy nagyobb hazban van elhelyezve Írorszagban es meg fogja latogatni a főnöke. Kb 5 napra.

Azt mondja, hogy van sok helye, 3 szobaja. De minek annyi nap egyutt.

A főnöke penzes, megszallhatna hotelben, nem aprópénzzel sétáló melós. De sokszor ebedelnek együtt stb, mert az ismerősöm felügyelő a munkahelyen, gondolom, nem tudom, kezdem gyanítani, hogy meleg, főleg, hogy volt felesegevel sem volt normalis nemi eletuk , mert “felfedeztek” gruppen, stb , a felesege nőkkel is volt, ennyit vallott be, persze hogy ő lett vlna ferfivel tagadta, gyerek nincs, es mindig kulon orszagokban éltek. Keveset voltak együtt. A pasi folyton horgaszik fiatal sráccal, aki kollega. Sokszor este későig.

2024. márc. 16. 21:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Elnézést kérek kedves kérdező , nem tudtam , hogy te nő vagy .

7 - voltam .

2024. márc. 17. 00:00
 12/14 anonim ***** válasza:

De miért nem lehetne ott több napig is??

Nyilván ha kimegy a munka miatt akkor lehet sok megbeszélni való van és mégis csak jobb és olcsóbb mint egy szálloda.

Nekem lenne hasonló lehetőségem biztos ezt választanám mint egyedül egy akármilyen szállodában.

Pedig én heteró vagyok .

Te inkább önérzetes vagy mert téged nem dugott meg.

Nekem is volt olyan nőm akit nem tudtam megdugni, egyszerűen akkor blokk volt és azóta is megtudna ölni az a nő, olyan gyűlölettel néz rám.

2024. márc. 17. 07:11
 13/14 A kérdező kommentje:

En nem haragszom rá, h nem tudott megdugni, halas vagyok a sorsnak.

Hozzatenném, hogy az egesz dugas dolgot ő erőltette, én soha nem is akartam. Megkonnyebbules volt hogy nem ment. Csak belementem, mert vett ezt azt, bevasarolt es ciki volt visszautasítani , ennyi

2024. márc. 17. 10:22
 14/14 anonim ***** válasza:
Mi ez, valami pletyilap? Ez kit érdekel? Mi a kérdés? Mit csinálnak? Neked nem mindegy? Mi közöd hozzá?
2024. márc. 17. 12:10
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!