Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért gondolják a ferfiak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolják a ferfiak azt,hogy mindig jók az ágyban?

Figyelt kérdés
Tapasztalatom szerint a ferfiak azt hiszik,mindig mindent jól csinálnak sex közben holott nagy részük már az előjátéknál elveszik a részletekben és nem figyel csak csinálja...

2024. márc. 13. 11:07
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:

2:húszon párdarab🫣

4:a nők nem gondolják így, legalábbis a nagy részük biztos,aki még igen annak talán az a hivatása...

Itt nem az a lényeg hogy hiánnyal bújtam ágyba hanem hogy mit mondott,ígért és mi lett.

Én pl sosem mondtam ,mondom hogy nr.:1 vagyok...sokkal inkább "velem annak jó a sex akivel nekem is jó "

2024. márc. 13. 11:52
 12/34 A kérdező kommentje:

Összetettebb a dolog...nyílván az igazi férfi nem mond olyat hogy "na anyukám neked véged lesz",az inkább cselekszik...

Általában a csók az mérvadó szokott lenni nekem...de volt mikor akkor is csalodtam...inkább a nem odafogyelesen van a hangsúly.

Vagy magam sem tudom.

2024. márc. 13. 11:57
 13/34 anonim ***** válasza:
78%

#11:

"a nők nem gondolják így, legalábbis a nagy részük biztos,aki még igen annak talán az a hivatása..."

Neked is van fogalmad miről beszélsz.🤣🤣🤣 Ebben a szituban a két nem között pont nincs különbség, hiába akarod úgy beállítani, hogy de. Azt nem írtad, hogy ki dicsekszik és mivel és nem is érdekel, mert nem arról szólt a kérdésed.

2024. márc. 13. 12:03
 14/34 anonim ***** válasza:
40%
Mert jó vagyok, ez ennyi 🙄
2024. márc. 13. 12:19
 15/34 A kérdező kommentje:

13:nem docsekvésről van szó!!!

Inkább arról, hogy miért gondoljátok ti fierfiak azt hogy jók vagytok ebben is(tisztelet a kivetelnek).

Mondjuk azt allitjatok hogy sokkal jobban tudok autót vezetni mégse mindenki "Shummaer"😅🤣😂

2024. márc. 13. 12:21
 16/34 anonim ***** válasza:
37%
#15: Miért gondoljátok ti nők, azt hogy jók vagytok ebben is (tisztelet a kivételnek)?
2024. márc. 13. 12:28
 17/34 anonim ***** válasza:
50%

16. Szerintem aki imád szexelni és élvezi, nőként , na az a ritka.

Inkább erről kellene beszélni. Sok nő a sok rossz tapasztalat, zaklatás miatt a szexualitását nehezen éli meg.

Én a sok rossz partner ellenére is imádom a szexet. Amikor nem kaptam viszonzást, akkor szex közben én okoztam magamnak orgazmust és nem mások. A szexet emiatt sosem okoltam vagy undorodtam tőle. De sok ember nem így működik.

2024. márc. 13. 12:34
 18/34 anonim ***** válasza:
79%
#17: Ez egy teljesen másik téma, a kérdéshez semmi köze, ami csak egy provokatív általánosítás. Szerinted 10-ből hány nő dobja el magát csak úgy az ágyon és rád hagyja a dolgokat? 10-ből hány orálozik úgy, hogy gyakorlatilag végig harabdálja a férfi f*szát? Mindezt egyetlen egy szó nélkül? Segítek: 10/10.
2024. márc. 13. 12:40
 19/34 A kérdező kommentje:

16: attól mert a kerdeseimben át írod a férfit nővé még nem lesz jogos a kérdés!?Én semmiképp nem tartom annak.A nők nagy része egy db fa az ágyban...a többi pedig szépen teszi a dolgát de sosem gondolja azt hogy annyira jó lenne.Talan azért, mert nem kérdezi vagy mert pontosan tudja...és ez így van a férfiakkal is(aki nem kérdezz vagy tudja).

De te kedves kérdést átíró nyilván tisztában vagy az adott ságaiddal és csupán a nők gondolnak mást magukról mint akik!?

2024. márc. 13. 12:48
 20/34 anonim ***** válasza:
64%

Ez nem több, mint egy állító kérdés, ami egyéni nézőponttal lett túlfűszerezve.

Mindenki csak annyit tud nyújtani magából, mint amennyit cserébe kap a másiktól. Mielőtt ítélkeznél, messzemenő következtetéseket filozofálgatnál, előtte gondolj már bele abba, hogy te miként viszonyultál hozzájuk. Gondolok itt arra, hogy csak egy elég nagy és emiatt drága „sütit” lehet úgy 20+ részre osztani, hogy mindenkinek jusson belőle bőven. Mert hát a kis adagokat senki nem tudja élvezni… 🥳

2024. márc. 13. 12:53
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!