Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért tartja minden nő magát...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tartja minden nő magát szűknek?

Figyelt kérdés

Szinte az összes ilyen válasz az, hogy ő szűk, de... Ha szűk vagy nincs de.

Nem tudom hány olyan komentet láttam, hogy ő szűk, de simán elbír egy helles doboz vastagságú farokkal. Hát akkor, hogy lenne szűk?

2024. márc. 13. 11:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
79%
A hüvely tud tágulni..?! Vagy lehet bűvésztrükk.
2024. márc. 13. 11:21
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tartom magam szűknek egy szülés utána és x partner után.
2024. márc. 13. 12:01
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Olyan nincs, hogy szűk. Erős izomzat van max. Hülye nők kiírása, aki nincs tisztában semmivel se, de bszni azt tud.
2024. márc. 13. 13:08
 4/12 anonim ***** válasza:
73%

A hüvely megfelelő izgalom hatására tágul. De ezt valószínűleg azért nem tudod, mert vagy nem volt semmi közöd nőhöz, vagy ha volt képtelen volt felizgulni tőled.

Én szűk vagyok, ha nem vagyok felizgulva 1 ujj ami befér és az is kellemetlen. Ha nem tágulna konkrétan nem tudnék szexelni :D de tudok, ráadásul a páromnak hatalmas farka van szóval... :D

2024. márc. 13. 13:12
 5/12 anonim ***** válasza:
én nem tartom magam szűknek, de a barátom vastag, ezért relatíve az vagyok :D és mivel vele szexelek, ez számít
2024. márc. 13. 13:14
 6/12 A kérdező kommentje:
Persze, hogy tágul. Senkit nem érdekel mekkora ha nincs felizgulva, ehhez nem kell sok ész. De ha egy nő szűk, akkor bizony izgalom hatására sem lesz lent barlang. Már pedig egy energiaital doboz nem vékony. Akinek az simán bemegy, akkor van egy rossz hírem számára.
2024. márc. 13. 14:31
 7/12 anonim ***** válasza:
57%
Te biosz órán inkább a wc-ben cigiztél, igaz?
2024. márc. 13. 14:39
 8/12 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy szűknek számítok-e, nem is érdekel, amíg olyan partnerem van, akivel összepasszolok ezen a téren (is).
2024. márc. 14. 03:46
 9/12 anonim ***** válasza:
Rám mindig azt mondták hogy szűk vagyok, vékony és vastag farkú pasik is, de a mostani párommal azt érzem neki nem vagyok elég szűk úgyhogy rá szoktam szorítani hogy jó legyen neki.
2024. márc. 14. 04:47
 10/12 anonim ***** válasza:
54%

Tényleg nem érted a hüvely működését. Egy jól működő hüvely egy nagyon rugalmas izomköteg, ami épp benne van, arra feszül rá. Ha egy ceruza vastagságú dolog, akkor azt öleli körbe, ha egy helles doboz, akkor azt, és ha utána a ceruzát tennéd vissza, akkor nagyon rövid időn belül újra tud igazodni annak a vastagságához. Nálam ez kb. fél perc. Szoktunk játszadozni a párommal, hogy az egyébként vastag farka mellé még betesz más is, ujjaz, vagy vibrit, igen, befér... Aztán egy perc múlva próbálna egyedül behatolni és már alig tud, mert addigra visszaszűkülök.

Sőt, durvábbat írok: mikor szültem, a doki két karja volt bennem könyékig. Pár héttel később meg kúpot kellett volna betennem és alig fért be.

2024. márc. 14. 10:47
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!