Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha összejövök férfiként egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha összejövök férfiként egy átoperált transz nővel akkor az LMBTQ szerint heteró vagyok?

2024. márc. 11. 19:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
88%
Ez a kérdés eredetileg a politika topicban volt, provokáció céllal, a kérdezőt nem érdekli a szexualitás, főleg nem a transzság.
2024. márc. 12. 07:28
 12/19 anonim ***** válasza:
0%
4-es meleg nem lehetsz, de biszex meg igen
2024. márc. 12. 09:23
 13/19 anonim ***** válasza:
77%

Miért, ki az a szellemi leépült, aki szerint biszexnek kell lenni ahhoz, hogy valaki vonzónak találja pl. őket?

[link]

[link]

[link]

Igen, mindegyikük transz, nem, nincs meg a pénisze egyiküknek sem.

2024. márc. 13. 00:13
 14/19 anonim ***** válasza:
82%

#13: Hunter Schafer a kormánypropagandistákat is összezavarta: [link]

Szerintem ez mindent elmond a képmutatásról és a gyűlölködésről.

2024. márc. 13. 04:55
 15/19 anonim ***** válasza:
49%
#14 ..A cikk "Tátott szájjal f.szerdő" 😌😂 Nem neked a cikk írónak, remélem utána jött rá hogy kiverte a mellekre.. 🤣
2024. márc. 13. 09:29
 16/19 anonim ***** válasza:
87%

Aki a transz nőket leférfizi, a transz nőkhöz vonzódó férfiakat lebiszexezi, az álljon már meg egy pillanatra és gondolkozzon el, hogy hogy eshet ez az érintetteknek. Elmondom, hogy nekem elég szarul esik. Mndenesetre elgondolkoztam azon, hogy mi járhat az ilyen emberek fejében, főleg, hogy többnyire épp ők azok, akik a feminin férfiakat azzal szólják le, hogy ők nem is igazi férfiak. Persze ha a transz nőket kell megsérteni, akkor ez egyből nem számít, őket nyugodtan lehet férfinek nevezni a hatodik osztályos biológiakönyvre hivatkozva, lényeg az, hogy érezzék szarul magukat egy kicsit, mert mások, mint az átlag.

Ajánlom nektek ezt a videót, amiben egy transz férfi (oh, pardon, tudom, szerintetek ő még szakállasan, kigyúrva, mély hanggal is egy igazi nő) beszél erről. Nézzétek meg (már ha tudtok angolul) és gondolkozzatok el rajta egy pillanatra: [link]

2024. márc. 13. 12:40
 17/19 anonim ***** válasza:
88%
Amúgy áruljátok már el, hogy ha egy pasi a teljesen nőinek kinéző arcra, mellekre, puncira izgul fel, az hogy lehet meleg?:D az a meleg, aki férfiként az elsődleges és másodleges féri nemi jellegekre gerjed.
2024. márc. 13. 22:12
 18/19 anonim ***** válasza:
0%
17) biszexualitas is letezik,es dok bisuex fefit firekt izgat a transz, shemale, crossdresser. Direkt az izgatja fel oket,hogy ott kuki van
2024. márc. 16. 20:13
 19/19 anonim ***** válasza:
75%
Igen, de itt átműtött transzokról volt szó.
2024. márc. 16. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!