Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az a legerosebb szexuális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az a legerosebb szexuális izgalom amit az ember az életében először érez?

Figyelt kérdés
2024. márc. 9. 23:04
 1/6 anonim ***** válasza:
Nyilvánvalóan nem.
2024. márc. 9. 23:05
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem az.
2024. márc. 9. 23:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Az, amikor közel kerülsz egy pasihoz vagy együtt vagy vele
2024. márc. 9. 23:28
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem. Kell hozzá tapasztalat, meg egy nagyon jól passzoló partner.
2024. márc. 10. 00:39
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem
2024. márc. 10. 02:01
 6/6 anonim ***** válasza:

Nyilván nem. Lehet, hogy csak idős korában lesz egy nőnek pl. orgazmusa, addig semmi.

Nekem az első szexuális élményem gimis koromban volt, nem volt egy nagy szám. aztán ehhez képest úgy 25 éves korom körül csak beszélgettem valakivel, kézkrémmel megkente a kezét közben, és úgy elsültem, hogy csak néztem persze igyekeztem leplezni. Még csak nem is szex volt a téma, téli ruhában voltunk... nem nyúlt hozzám, de mégis. Hát még ha lett volna valami!

Szóval egyáltalán nem. Viszont tény, hogy meghatározó. Nem erősségét illetően, hanem pszichológiai értelemben.

2024. márc. 10. 04:22

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!