Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha támogatói kapcsolatra...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha támogatói kapcsolatra keresnék hölgyet, hol érdemes körülnéznem?

Figyelt kérdés
Negyvenes férfiként kérdezem, én lennék a támogató

2024. márc. 8. 18:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
41%

Nem leszek segítőkész, csak érdeklődni jöttem!

Mi az a támogatói kapcsolat? Valaki nagyvonalakban vagy akár részletesebben ki tudná fejteni? 20/L

2024. márc. 9. 15:35
 12/13 anonim ***** válasza:
#11 összejársz szexelni egy fazonnal, aki egy előre megbeszélt összeggel támogat alkalmanként vagy havonta. Vagy olyan is van, aki tárgyi ajándékokkal (pl. telefon), utazásokkal “fizet”, nyilván te döntöd el, hogy neked milyen formában felel meg a dolog.
2024. márc. 11. 10:14
 13/13 anonim ***** válasza:

Tapasztalataim szerint nagyon nehéz olyat találni aki tényleg komolyan gondolja, és ki lehet vele alakítani hosszútávú kapcsolatot.

Mindegyik lelép pár találkozó után, vagy pedig nem tartja magát ahhoz amit megbeszéltünk, és a semmiért akar pénzt. Ráadásul úgy, hogy nem is én vagyok neki egyedül.

Szóval ez csak szerencse kérdése.

2024. márc. 12. 17:02
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!