Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az mit jelent,hogy a nemiség...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mit jelent,hogy a nemiség magánügy?

Figyelt kérdés
én maximálisan kiállok a szexuális szabadság mellett.

2024. márc. 8. 12:31
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
mindenki azzal dug,akivel akar,senki nem szólhat bele.
2024. márc. 8. 14:49
 12/16 anonim ***** válasza:
Kérdező, akkor a pedofíliát, vagy a nekrofíliát is támogatod? Szerintem gondold ezt át még egyszer..
2024. márc. 8. 15:51
 13/16 anonim ***** válasza:
Én is abszolút kiállok a mindenféle szabadságért, de Novák Katinka nem ilyen bátor.. Na de.. Itt Bécsben ez nem téma, valóban, ameddig nincs mások arcába tolva kérkedve, feltűnősködve, nincs is ezzel gond, azzal van gond, amikor egy másik pasi állandóan ajánlatot tesz nekem, aztán amikor a kocsma Wc-jében behívtam magam mellé, és rázártam az ajtót, akkor megtanulta, hogy ez nem jön be..
2024. márc. 8. 16:57
 14/16 A kérdező kommentje:
engem nem érdekel,ki milyen nemű. a tisztelet nem jár nemi alapon!
2024. márc. 8. 19:06
 15/16 A kérdező kommentje:
senki senkit nem itélhet el semmilyen szexuális cselekedet miatt,mert magánügy.
2024. márc. 8. 19:40
 16/16 anonim ***** válasza:
15# Kérdező! Akkor újból megkérdezem.. Szerinted a pedofil, nekrofil, vagy zoofil cselekedetet sem szabad elítélni? Nagy baj van a fejedben, nem kicsi...
2024. márc. 8. 22:19
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!