Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért hiszik sokan azt, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszik sokan azt, hogy egy elvált, gyerekes nő nem kell senkinek?

Figyelt kérdés
Körülöttem az Szinte az összegnek van párja. Tegnap futottam össze egy volt osztálytársammal. Sose volt jó nő, de most eléggé meg is hízott, mégis megint sikerült egy jól kereső vállakozót kifognia. Előtte egy ács barátja volt, ő is nagyon jól keresett. Szóval még pénzes pasikat is simán talál magának. De rengeteg ilyen példa van körülöttem.
2024. márc. 8. 09:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
77%
Mert pár százalék majdnem semmi. Ez is olyan hogy kövér embereknek is van párja, de a többségének nincs.
2024. márc. 8. 09:55
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem pl nem kellene, bevallom őszintén...

Egyrészt nem szeretnék Mézga Géza családot, meg másik apukát, nagyszülőkkel, illetve a legfontosabb, hogy csak közös gyermekkel tudom elképzelni az életet.

De hát mindenkinek más.

2024. márc. 8. 09:58
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a többség nem hiszi azt.

Nekem is egy csomó ilyen ismerősöm van, akár két gyerekkel is. Majdnem annyi, mint normál családi kapcsolatban élő.

2024. márc. 8. 10:00
 4/11 anonim ***** válasza:
94%

Nem tudom ki hiszi ezt, a való életben a legtöbb embernek van párja akkor is hogyha gyerekkel van és akkor is, hogyha nincs gyerek. Az ilyet általában azok szokták hangoztatni akiknek semmilyen közük nincs a női nemhez és frusztráltak.

F

2024. márc. 8. 10:01
 5/11 anonim ***** válasza:
46%
Dugni jó velük is.
2024. márc. 8. 10:06
 6/11 anonim ***** válasza:
90%

Nekem eleve azt sugallja ha egy nő gyerekkel párt keres hogy :

1. Nem jó ember ismerő, különben a gyerek apjával együtt lenne. Nem sikerült kiismerni annyira a párját hogy ne lássa azt hogy ez nem fog működni mint család.

2. Csak azért kellett neki a pasi hogy gyereket csináljon neki. Volt tapasztalatom társkereső oldalon hogy a 2.nap már kérdezte a "nő" hogy mikor lesz szex mert ő már 30 éves és úgy érzi hogy 1-2 éve van maximum hogy gyereke legyen és ne fusson ki az időből.

Igen Szimpatikus hozzáállás

2024. márc. 8. 10:06
 7/11 anonim ***** válasza:
55%
Én nem hiszem hanem tudom, hogy vidéken esélytelen gyerekkel új életet kezdeni.
2024. márc. 8. 12:07
 8/11 anonim ***** válasza:
72%

Nekem is az a megérzésem van a gyerekes nőkkel, valószínűleg nem minden esetben van így, hogy csak egy balek kell nekik miután a nagy csődör akiért oda volt ott hagyta őt a gyerekkel, és már megelégszik valakivel, hát az nem én akarok lenni akivel "csak megelégszenek".

36f

2024. márc. 8. 12:15
 9/11 anonim ***** válasza:
47%
De miért fontos attribútum, hogy elvált, és gyereke van? Jobb, ha nem válik el, házasságban marad, a férje félre .., ő meg mondjuk zugivó, vagy vásárlásfüggő? Bátornak tartom azokat a nőket, akik elválnak, bocsi, pasikat is. Ha lenyugszik az ember, és nem gőzerővel keres, lehet párt találni, én egy érzékszervi fogyatékossággal élek, és nekem is van párom.
2024. márc. 8. 17:00
 10/11 anonim ***** válasza:

6: 1. pont: Ez még egy FBI-profilozónak is komoly feladat lenne tizen-huszonévesen...

Én 50 év alatt se tudtam megszokni, hogy milyen hülyén néz ki az emberi test, nem értem, mért vagyok egy ilyenbe bezárva, azt se tudom, merre vagyok arccal, honnét a lófütykösből tudnám, hogy milyen lesz egy számomra ismeretlen ember egy számomra tök ismeretlen szituációban..?

És ha tudnám, mennyivel lennék előrébb?

Felülírja az a szerelmet, vagy mi van??...

2024. márc. 9. 03:24
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!