Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van egy barátom, aki arra...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy barátom, aki arra izgul ha pelenkázzák. Ez lehet pedofilia?

Figyelt kérdés
2024. márc. 6. 19:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet. A pedofília jól körülhatárolt szexuálpszichológiai betegség: szexuális vonzalom nemileg még éretlen emberek (gyerekek) iránt.
2024. márc. 6. 19:37
 2/14 anonim ***** válasza:
18%
Sok undorító dolgot olvastam már itt, de ez a legmocskosabb. Én bevezetném a tajgetoszt megint.
2024. márc. 6. 19:37
 3/14 anonim ***** válasza:
98%
Nem, ez nem pedofília, hanem egy speciális parafília (perverzió, fétis, vágy). Pedofil aki a gyerekekre gerjed (ütném péklapáttal nyakon mindet), ez meg egy sima BDSM kategória.
2024. márc. 6. 19:40
 4/14 anonim ***** válasza:
34%

3

Megértem az indulataidat, de azért azt hangsúlyoznám, hogy a pedofília is mentális BETEGSÉG. Pont annyira tehet a pedofil a beteges vonzalmáról, mint a vastagbélrákjáról. Sőt, még annyira sem, mert a vastagbélrákot elő tudod idézni helytelen életmóddal, az ő hajlamait meg valami mentális sérülés okozta a korai szexuális fejlődése során. A skizofréneket sem okolhatod az elmebajukért, vagy a pszichés beteg (őrült) sorozatgyilkosokat. És itt a lényeg: különbséget kell tenni a pedofília mint betegség (tehát a hajlam) és a pedofil bűncselekmény (a tett) között. Rengeteg ilyen pszichésen beteg ember küzd a hajlamával egy életen át, de nem éli ki. Vannak országok, akik direkt mentális kezelést kínálnak fel a pedofil hajlamú, beteg embereknek, hogy ne akarják kiélni a vágyaikat, és elég sikeresek ezek a programok.

2024. márc. 6. 19:48
 5/14 anonim ***** válasza:
77%
#4 ha küzd ellene és nem teszi meg azzal nincs gond, de ha meg is teszi... szerintem kémiailag kasztrálni kellene őket nem pedig tutujgatni.
2024. márc. 6. 19:53
 6/14 A kérdező kommentje:
Ötös, egyetértek! Szerintem is, hogyha ezt egy pszichiáternek el mondja, akkor az orvosnak kötelező lenne jelentenie és ha nem is követett el bűnt (MÉG), akkor nyilván nem börtönbe menne, viszont egy Kasztrálást meglehetne csinálni! Legalább biztosan nem ártana. Ez egy olyan betegség ami veszélyes a társadalomra!
2024. márc. 6. 20:14
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem pedofília.
2024. márc. 6. 20:25
 8/14 anonim ***** válasza:
37%

6

Tegyük fel, hogy mondjuk 4 évesen olyan szexuális abúzus, trauma ér téged, hogy mikor nemileg érett felnőtt leszel, észreveszed, hogy a gyerekek hoznak nemi izgalomba. Vagy picsa tudja miért, de ez kialakul benned. Nem trenírozod magad rá, nem akarsz DIREKT pedo lenni, mert neked olyan uncsik a nők vagy a bzulás. Örülnél-e, ha kiherélnének azért, mert valaki vagy valami tönkretett(e az életed), bár ezt egyáltalán nem kérted? Van, aki meg a szaros szexre gerjed, más a pisásra, más a harisnyás lábakra szereti ráverni, más az öregekre izgul fel. Egyik se kérte magának ezt a hajlamot, még ha mindannyian undorodunk is az effajta szexualitástól.

2024. márc. 6. 20:34
 9/14 anonim ***** válasza:
61%

#8 inkább heréljék ki, mintsem megrontsa a gyerekemet. Az egyéni szoc. problémája hogy lett pedofil.

Ez a baj a píszível, mindenkinek k.rvára csak jogai vannak, akkor is ha az társadalmilag rohadtul káros, másokra nézve kifejezett kockázatot jelent. A terroristát is fejbe kell lőni nem pedig érzékenyítő tárgyalót küldeni hozzá.

2024. márc. 6. 20:38
 10/14 anonim ***** válasza:
50%

Ez nem píszí, azzal nekem is tele a fszom, mert túl van tolva, és megöli a nyílt vitát meg a szabad gondolatokat, bevezeti a cenzúrát.

A társadalmilag káros/veszélyes jelenségeket, embereket viszont lehet többféleképpen kezelni, és a fejlett szociális érzékenységű közösség abban mutatkozik meg, hogy a beteg embertársainkat nem kasztráljuk, kínozzuk, lőjük főbe, hanem megfelelően szakemberekkel kezeljük, adott esetben elkülönítjük attól a közegtől, amire veszélyes lehet, és megakadályozzuk, hogy a mentális betegségük okán bűnt kövessenek el. Én értem, hogy régen egyszerűen lefejezték, aki mondjuk Down-kórosnak vagy idiótának született, később meg simán bezárták egy pincébe egy rácsos cellába, de ma már nem itt tartunk.

Abba gondolj bele, hogy ha a te gyereked, akit most féltesz a pedofiloktól, felnő, és kiderül, hogy valamilyen mentális okból pedofil hajlamai vannak, bár te féltő gonddal és egészségesen nevelted, akkor mit lépnél.

2024. márc. 6. 20:46
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!