Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mások hogy fogadják el hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mások hogy fogadják el hogy csak a számára nem vonzóaknak tetszik?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tetszik a saját szintem, nekem csak a jó nők tetszenek. Az ember nem tudja eldönteni kihez vonzódik szóval az igények leadása nem reális. Én inkább maradok szűz mintsem olyannal legyek aki nekem nem izgató.
2024. márc. 6. 02:32
 1/5 anonim ***** válasza:
69%
Vagy szűz maradsz, vagy fejleszted önmagad. Sajnos az utóbbi nehezebb.
2024. márc. 6. 02:46
 2/5 A kérdező kommentje:
Hiába teszek ki magamért külső érdekében, azok akikre vágyom rám sem néznek.
2024. márc. 6. 02:47
 3/5 anonim ***** válasza:
45%
Hát akkor nézz te rájuk. Próbálj beszélgetést kezdeményezni velük. Nem csak mindig a másik felen múlik, ha neked tetszik az illető rajtad múlik, hogy tudtára ad.
2024. márc. 6. 04:19
 4/5 anonim ***** válasza:
48%
Mert Nincs egyéniséged! S ezért is vagy még szüzike! Egyszer majd ha jársz társaságba, és egy buli közepette, összegabalyodsz egy nővel, és dugsz, utána nem fogsz válogatni, mint egyegy ember üres zsebbel H.ltonban. Fogod te még lejjebb adni fiatal komám.
2024. márc. 6. 08:11
 5/5 anonim ***** válasza:
#2 nem csak a külsőd létezik... Vagyis lehet hogy neked csak az, a többségnek nem.
2024. márc. 6. 21:08

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!