Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Általában melyik irányba...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Joska2021 kérdése:

Általában melyik irányba teszitek a farkatokat? Ha pl jobbra (mint pár ismerősömnek), akkor hogyan tartjátok ott? És amikor feláll, akkor melyik irányba áll fel? testetekhez merőlegesen/párhuzamosan/stb?

Figyelt kérdés
általában melyik irányba teszitek a farkatokat? Ha pl jobbra (mint pár ismerősömnek), akkor hogyan tartjátok ott? És amikor feláll, akkor melyik irányba áll fel? testetekhez merőlegesen/párhuzamosan/stb?

2024. márc. 5. 21:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
34%
számba lógatva
2024. márc. 7. 19:25
 12/14 anonim ***** válasza:
34%
Ez egy hüje kérdés
2024. márc. 7. 20:46
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Én sokszor probálkoztam hogy felfele vagy oldalra teszem de csak addig maradt ugy nekem amíg állt mikor lankadni kezdett le esett lefele vissza nekem ez nem működik, de sokszor latom tiktokon vagy instan vagy barhol hogy sok fiunak oldalra vagy felfele van rakva
2024. máj. 11. 09:31
 14/14 anonim ***** válasza:
Lefelé mindig
nov. 10. 22:06
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!