Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek mivel lepjem meg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mivel lepjem meg az alkalmi partnerem ?

Figyelt kérdés

Pár alkalommal már voltunk "randizni" és nagyon élveztük mindketten és csakis szexuális kapcsolat van de nem vagyunk együtt. Nemsokára újra találkozok a sráccal és azt mondta hogy lepjem majd meg valami igazán vonzó/szexi kinézettel. Szerintetek mit vegyek fel ? Ja és annyi még hogy a srác jön majd hozzám és én fogom várni őt :)

Válaszokat köszi előre is

2024. márc. 5. 20:33
 1/6 anonim ***** válasza:
86%

Ami csipkés és fekete, azzal nem lehet mellélőni. A vörös kicsit megosztóbb. A combfix szintén olyan, hogy nehéz elképzelni, hogy van férfi, akinek nem tetszik (azért jobb, mint a harisnya, mert szex közben is fent lehet hagyni).

Meg a fazonra (csík vagy háromszög) vágott szeméremszőrzet is eléggé bejövős szerintem a legtöbbeknél.

2024. márc. 5. 20:38
 2/6 anonim ***** válasza:
72%
Meztelenul nyiss neki ajtot ;)
2024. márc. 5. 20:59
 3/6 anonim ***** válasza:
78%
A 2-es le is zárta a kérdést. Szép munka 2.!
2024. márc. 5. 21:31
 4/6 érdeklődő35 ***** válasza:
49%

a teljesen meztelen szerintem nem szexi. ha már egy (brazil) tanga van rajtad, az már az.ha szereted a kisebb fájdalmat, és van, akkor a tanga mellett egy pár mellbimbócsipesz is tetdzetős lehet

vagy egy body, amit alul ki kell csak nyitni

2024. márc. 5. 21:32
 5/6 anonim ***** válasza:
54%
Az egyest kiegészíteném egy anál pluggal ;)
2024. márc. 5. 22:10
 6/6 anonim ***** válasza:
85%

Én a saját példámat tudom megosztani.

Engem a partnerem azzal lepett meg hogy felvette a kedvenc fehérneműt amelyet szeretek. Elindultam hozzá és jöttek képek videó részletek éppen mit csinál magával. Mondanom sem kellett mennyire vártam ,hogy oda érjek hozzá. Aztán egyszer csak jött az üzenet az ajtó nyitva nyugodtan menjek be.

Nos hát nem kellett sokat kérlelni. Beléptem a szobába és finom sohajokat hallottam a szobából.

Mikor beléptem az ágyon feküdt és maszturbált izgatta magát.

Hatalmas élmény volt.

Szerintem egy hasonló dolognak biztosan örülne.

2024. márc. 5. 22:33

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!