Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szoknya alá láttatok már be...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoknya alá láttatok már be úgy rendesen?

Figyelt kérdés

Írjátok le, pontosan mit láttatok és milyen reakciótok lett.

Olyasmire gondolok, ami velem történt meg egyszer házibuliban. A csajszi részegen leült, nem igazán vette figyelemben, hogy szoknyában van és ilyen áttetsző bugyiban volt, látszott a kis fanszőrzet csíkja.

2024. márc. 5. 18:23
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen láttam már a piros bugyit a puncira feszülve
2024. márc. 5. 18:24
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Többször is.

Nudista barátaink vannak nyáron sokszor nincs bugyi a szoknya alá.

Egyik esti kerti partin a nő elém ült fel a kanapéra totál termlészetesen el is felejtette lehet hogy miniszoknyában és beszélgetett mindenkivel előttem meg 50 centivel a puncija.

Ez volt talán a legextrémebb eddig.

2024. márc. 5. 18:31
 3/8 anonim ***** válasza:
97%

Láttam.

Nem túl szép a sárga bugyi.

2024. márc. 5. 18:33
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Láttam , iskola lépcsőn ment fel a csaj , rövid szoknyában én meg a lépcső alól fel néztem és láttam , ahogyan a fehér tanga bevágott a puncijába és fenekébe , mintha nem is lett volna alatta semmi .
2024. márc. 5. 19:31
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
nekem láttak már be, baráti összejövetelkor kicsit felcsúszott a szoknyám és nem raktam keresztbe a lábam, kicsit ittunk és megfeledkeztem magamról 😅
2024. márc. 5. 23:21
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
én szeretem elkapni a tekinteteket amikor néznek
2024. márc. 6. 18:34
 7/8 anonim ***** válasza:
44%

Tengerparton voltunk barátokkal. A parton láttam egy csaj aki ilyen egyberuhás nyári szoknyába volt, gondolom melege volt de nem volt alatta bugyi, aludt a csaj így nem vette észre hogy a szél felfujta neki a ruhát, így full csupaszon volt a szőrös pinája. Csak én láttam. Jó fej voltam szóltam de nem bánom mert cserébe kaptam egy kis hála szopást. Megtoltottem a száját aztán ugy tettunk volna mintha mise történt volna

F/24

2024. márc. 6. 21:38
 8/8 anonim ***** válasza:
#7 biztos xd
2024. márc. 6. 22:45

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!