Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha lányként...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha lányként szerelmes vagyok az egyik barátnőmbe, miközben barátom van?

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm, akivel elég kacifántos a viszonyunk. Hivatalosan barátok vagyunk, de többször kaptam már tőle szájrapuszit, majdnem hármasoztunk ,,kíváncsiságból” egy sráccal, csak aztán meghátráltunk (ekkor még nem voltam együtt a barátommal, nem is ismertem), mondott több elég kétértelmű dolgot ,,szívesen lefeküdne egy lánnyal”, sokat szemeztünk mélyen és hosszan stb. És vannak ezek a nagyon egyértelmű jelek, amiket ad, de közben mégsincs kimondva. Közben neki is barátja lett, és olyanokat kérdezgetett, hogy ,,én megcsalnám-e a barátomat?” és aztán arra utalt, hogy lefeküdhetnénk. Mondtam neki, hogy nem, nem akarom megcsalni a barátomat, és elutasítottam. Azóta ő szakított a barátjával.

Minél több időt töltünk együtt, egyre szerelmesebb vagyok. Undorodom magamtól, hogy eközben barátom van. Csak nehéz. A barátommal meglehetne az a tipikus, ideális családmodell: heteró pár, 1-2 gyerek, jó körülmények. Nagyon szeretem a barátomat. Iszonyatosan jó ember, és mindent megtesz értem. A gyerekeimnek tökéletes apja lehetne majd, de nem vagyok belé szerelmes. És annyira utálom, hogy nem vagyok. Olyan nehéz elengedni ezt az idealizált képet és biztos pontot. Ezzel a fiúval biztonságban érzem magam, van egy fix pont az életemben. De vele szemben sem korrekt, hogy hitegetem..

És ott van a barátnőm, akit, ha meglátok, beleremegek. Annyira szeretem őt kívül, belül. De ő lány. Főleg Magyarországon a saját nemeddel párkapcsolatban lenni nem egyszerű. Szeretnék gyerekeket, esküvőt. Szeretnék hivatalosan együtt lenni a házastársammal, nem ilyen másodlagos maszlaggal beérni, mint a ,,bejegyzett élettársi kapcsolat”. Nőknél van ez a petesejtes átültetés. Az egyik nőt megtermékenyítik, és az embriót átültetik a másik nőbe, hogy ő hordja ki. Így valamilyen szinten a másiknak is a része lesz a baba. Ez szimpatikus lenne, csak azt hiányolom, hogy A és B szülőnek nem lehet majd mindkettőnket anyakönyveztetni, csak külföldön pl. Norvégia.

Kicsit elkalandoztam, a lényeg, hogy nagyon rosszul érzem magam. Nem tudom, hogy mit tegyek. A biztos, heteronormatív társadalomnak megfelelő életet, hogy nem szólogatnak be a homofóbok, nem kell kétszer meggondolni, hogy kinek mondjuk el az igazat, lehet hivatalos esküvőnk és hivatalosan gyermekünk anyakönyvezve stb. Heteró párkapcsolatban könnyebb ebben az országban.

Vagy választhatom a szerelmet, csak milyen áron.. Márha kölcsönös egyáltalán a barátnőm érzései, de úgy gondolom, hogy egyértelmű jeleket adott és jók szoktak lenni a megérzéseim.

Mindig is olyan férfira vágytam, mint a barátom, de tényleg, maga a minta kívül-belül, ráadásul oda meg vissza van értem. Kb. 3-4 év múlva már gyerekeink is lehetnének. Megvalósulna az álom, amit mindig is elképzeltem. Dühít, hogy akkor miért nem érzek úgy, ahogy kellene..

A barátom iránt úgy érzek, mintha egy nagyon jó barát lenne, de nem szeretek gyakran hozzábújni, sokszor szexelni sincs kedvem vele. Valamikor megkívánom, hogy orálisan kielégítsem, de olyankor azt érzem, hogy nem is őt kívánom igazából, hanem magát a szexet.. Ugyanakkor nagyon jókat tudunk együtt beszélgetni, hasonló a humorérzékünk, az értékrendünk. Nagyon jól összepasszolnánk, csak elmarad pont a lényeg, a szerelem részemről.

Azt szeretném leszögezni, hogy nem fogom megcsalni a barátomat. Ha úgy döntök, hogy a barátnőmmel tettlegességig akarnám vinni a dolgokat, előtte mindenképpen lezárnám a barátommal.

Barátnőmmel mindketten 20 évesek vagyunk, a barátom pedig 5 évvel idősebb.

Valaki volt már hasonló helyzetben? Mi a helyes döntés?

A rosszindulatú válaszokra nem reagálok.

2024. márc. 4. 09:47
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
11-es: Nem értek veled egyet. Remélem egy nap kibékülsz magaddal, hogy aztán el tudd fogadni az embertársaidat is anélkül, hogy rájuk akarnád erőltetni a téveszméidet.
2024. márc. 4. 13:52
 12/30 anonim ***** válasza:
67%
7-es vagyok. Még mindig rossz arra gondolni, ahogy ezt a dolgot intéztem. Lehetett volna rendesen is, de én mindent akartam egyszerre. Az jó, hogy te másként fogod csinálni, pedig neked sem lehet könnyű. Szurkolok, hogy megoldódjon!
2024. márc. 4. 13:55
 13/30 anonim ***** válasza:
28%
Semmi baj nincsen tehát, a szerelemtől nem kell félni, a sráccal mellőzni a szexet, tiszta szerelem, a lánnyal meg barátság. Ez az út jó lehet. Ma már írtam itt.
2024. márc. 4. 14:01
 14/30 A kérdező kommentje:

13-as: Biztos vagyok benne, hogy megbántad azt, hogy megbántottad a párodat anno. Az akkori legjobb tudásod szerint cselekedtél. Hibáztál, de beláttad, és biztos vagyok benne, hogy azóta fejlődtél, és jobban igyekszel.

Inkorrekt és helytelen megcsalni valakit, ugyanakkor van az a pont, amikor szabad egy kicsit önzőnek lenni, cserébe el kell fogadni azt a kettősséget, amit ez magával hordoz; megcsalod a párodat, ez rossz és válaszokat keresel az érzéseiddel, szexualitásoddal kapcsolatban, miközben nem akarod elveszíteni a biztonságot, ez jó. Te bevállaltad ezt a kettősséget, én nem akarom. Ember legyen a talpán, aki meg tudja állapítani, hogy mi a helyes ebben a szituációban. Főleg ebben az országban…kínszenvedés. Úgyhogy bocsáss meg magadnak, nem vagy rossz ember<3

2024. márc. 4. 14:10
 15/30 A kérdező kommentje:
14-es: Te hogy barátkoznál egy olyan emberrel, akibe szerelmes vagy?
2024. márc. 4. 14:17
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

"Ha Magyarországon nem olyanok lennének a melegtörvények, mint amilyenek, akkor már rég a barátnőmmel lennék együtt szerintem"

Ez elvileg igaz is, de azért a legtöbb esetben még nem tartunk ott, hogy ne lehetne ezzel együtt élni itthon is. Legfeljebb nagyobb városba krll költözni.

Az semmiképp nem vezet jóra, ha csak az előítéletek miatt nyomod el a vágyaidat, és erőszakolod bele magad egy "normális" kapcsolatba.

2024. márc. 4. 18:03
 17/30 gabor49 ***** válasza:
válassz hogy kivel szeretnél élni
2024. márc. 5. 05:14
 18/30 anonim ***** válasza:

Szia. Én egy kicsit ennél mélyebbre ásnék,tekintsünk el a normáktól.

Szeretnél egész életedben boldogtalanul élni? Nem csak magadtól veszed el a gyönyörű érzést,hanem a fiútól is az esélyt hogy olyannal lehessen aki valóban szereti őt.

Megértem,hogy előrefele gondolkodsz,mert fontos egy jövőképet formálni magunkban,hogy tudjuk merre indulunk..de megéri szerinted?

2024. márc. 5. 08:53
 19/30 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem nem annyira bonyolult ez.

Ha biszex vagy,akkor legyen kapcsolatod férfivel, köss majd házasságot,legyen gyermek.

De legyen egy testi lelki barátnőd is, mert ha nem lessz,akkor nem megélt vágyaid lesznek,és ez negatív kihatással lessz a kapcsolatodra is.

Ha lánnyal is tartassz kapcsolatot,és intim közelségbe is kerülsz vele,ez nem megcsalás,mert nem egy másik férfivel vagy eggyütt.

Aki valós, igazi biszex,annak nincs más választása.

Olyan párt kell találni, aki ezt elfogadja.

2024. márc. 5. 15:58
 20/30 anonim ***** válasza:
Menj el pszichológushoz.
2024. márc. 5. 16:08
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!